Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De sterke aankondiging van Marquinhos in het Park of the Champions League-treble

De sterke aankondiging van Marquinhos in het Park of the Champions League-treble

Beginnend op de Mondial Uitgesloten: Randall Kolo Mwani's “Little Brother”-interview!

Marquinhos werd na de grote overwinning van Paris Saint-Germain op Lyon zondagavond gehuldigd door het Parc des Princes omdat hij de speler werd met de meeste optredens in de hoofdstadclub (438 wedstrijden tot nu toe). De kans voor Marquinhos om aan het einde van het seizoen te spreken en een krachtige toespraak te houden. Met een duidelijke ambitie: alles winnen, inclusief de Champions League! “We gaan voor de titel van de Franse competitie, de finale van de Franse beker is daar en we gaan ervoor. De Champions League is er en we gaan er ook voor. We zullen 100% geven!”, beloofde Marquinhos.

De invloedrijke toespraak van Marquinhos

Een ambitie die volgde op een ontroerende toespraak over zijn Parijse avontuur dat nu een opmerkelijke reis van elf jaar is geworden. “Ik ben 19 of 11 jaar oud geworden. Dit record is de grootste trots. Ik wil de baas bedanken die vanaf dag één zijn vertrouwen in mij heeft gesteld personeel dat ook heeft gewerkt om succes te behalen. Een mooi deel van mijn leven hier. Een idee ook voor Jean-Marc Pilorget die dit record al jaren heeft » “Het dragen van dit shirt en deze kleuren is een grote verantwoordelijkheid, het is een enorme verantwoordelijkheid. club met grote ambities. Aanvoerder zijn van dit team en geschiedenis schrijven is voor mij een bron van grote trots. »

Samenvatten

Marquinhos werd zondagavond gehuldigd door Princes Park. Voor het Parijse publiek toonde de aanvoerder van Paris Saint-Germain zijn enorme ambitie. Volgens hem is het mogelijk om de treble van de Franse Liga, de Franse Beker en de Champions League te behalen.