Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vahid Halilhodzic sluit vrede met Mazrawi.. En binnenkort met Ziyech? – Sport.fr

Het is tijd voor verzoening in Marokko tussen Vahid Halilhodzic en drie van zijn spelers: Nassir Mazraoui, Hakim Ziyech en Amin Harit.

Weg van het nationale team na zijn vete met coach Vahid Halilhodzic, kan Nosair Mazraoui binnenkort de Atlas Lions vinden. Volgens informatie van Lassana Camara, een journalist bij Frankrijk 24De Bosnische coach is vrijdag naar Amsterdam gevlogen om naast Ajax de strijdbijl te begraven. De twee mannen stonden zelfs met de Marokkaanse vlag om hun verzoening te tonen.

Na zijn reis naar Nederland was Halilhodzic naar verluidt van plan om naar Londen en Marseille te reizen om te onderhandelen over een terugkeer naar de selectie met Chelsea-ster Hakim Ziyech en aanvallende middenvelder Amine Harit. Goed nieuws vanuit het perspectief van de supporters van Marokko, die hopen de beste spelers van het land aan het einde van het jaar in Qatar te zien om deel te nemen aan het WK 2022.

READ  Valtteri Bottas sluit zich aan bij Alfa Romeo