Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vaarwel Australian League, maak plaats voor de Marmara Spike League!

Vaarwel Australian League, maak plaats voor de Marmara Spike League!

De herencompetitie “A” tekende het eerste naamgevingscontract in de geschiedenis van het volleybal in Frankrijk met de Franse touroperator Marmara. De herencompetitie heet de komende drie seizoenen Marmara SpikeLigue.

Het nieuwe seizoen van het Franse volleybalkampioenschap wordt een mijlpaal. De hervatting van de A-League voor heren (noot van de redactie: kalender nog niet bekend) zal inderdaad de komst van het label naar Frankrijk markeren, voor het eerst in de geschiedenis van het Franse volleybal. Zoals al is gebeurd in verschillende Europese competities (Italië, België, Nederland, Turkije, Polen, etc.) heeft de Nationale Liga (LNV) een contract getekend met een sponsor, wiens naam zal worden toegevoegd aan de naam van de competitie. Dit is een Marmara-touroperator. Afscheid van de Men’s Premier League en nu van de Marmara Spike League!

“De komst van TUI France, en in het bijzonder de vernoeming van onze eerste herendivisie naar het merk Club Marmara, is een historisch keerpunt voor het professionele volleybal. Dit partnerschap dat vooral gebaseerd is op gedeelde waarden laat zien dat de National Volleyball League vandaag de dag erin geslaagd zichzelf aantrekkelijk te maken, niet “Vooral door de kwaliteit van zijn sportscene te demonstreren. Ik ben er zeker van dat dit sterke engagement het Franse professionele volleybal in staat zal stellen zijn structuur voort te zetten door zijn merkimago te versterken, maar ook door onze sport bekend te maken bij zoveel mogelijk mensen.” mensen mogelijk te maken”, aldus Yves Puget, voorzitter van de vereniging. Nationaal volleybal.

Le Canet en Poitier waren rolmodellen

Met de reisorganisator en de dochteronderneming van de touroperator, TUi Travel France, werd een driejarig partnerschap getekend, waarvan het bedrag niet bekend is gemaakt. Aan de andere kant lijkt er aan de vrouwenkant op dit moment niets te gebeuren over de mogelijkheid dat het label ook daar komt. Aan de andere kant hadden verschillende Franse clubs eerder geanticipeerd op deze kleine revolutie op kampioenschapsniveau als geheel. Zo werd de club van Canet in 2018 Voléro Le Cannet, en Poitier imiteerde deze vijf jaar later. Zo besloot de club uit Poitevin aan het begin van de zomer een naamgevingsovereenkomst te ondertekenen met Alterna, de lokale producent van groene stroom en de hoofdsponsor van de club. Maar Alterna Stade Poitevin VolleyBall weigerde het bedrag van het ondertekende vijfjarige contract bekend te maken.

READ  De enorme drukte van Jean-Louis Gasset