Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Afscheid van de herencompetitie, plaats maken voor de Marmara herencompetitie?

Afscheid van de herencompetitie, plaats maken voor de Marmara herencompetitie?

Aurelien Cano, Media365 Geplaatst op dinsdag 12 september 2023 om 8:47 uur.

Volgens informatie van RMC Sport heeft de Men’s League A dinsdag het eerste naamgevingscontract in de geschiedenis van het volleybal in Frankrijk getekend met de Franse touroperator Marmara. Daarom zou de herencompetitie dit seizoen Marmara League Men (LAM) moeten heten.

Het nieuwe seizoen van het Franse volleybalkampioenschap wordt een mijlpaal. De hervatting van de A-League voor heren (noot van de redactie: kalender nog niet bekend) zal inderdaad de komst van het label naar Frankrijk markeren, voor het eerst in de geschiedenis van het Franse volleybal. Begin deze dag bij enkele Europese kampioenen (Italië, België, Pays-Bas, Turquie, Polen…), de Nationale Liga (LNV) heeft een ondertekend contract met een sponsor, laat de naam Viendra niet naar de naam gaan club.De competitie. Volgens informatie die dinsdag van onze collega’s bij RMC Sport is ontvangen, zal het bedrijf in kwestie de touroperator Marmara zijn. Dus afscheid van de Men’s First League en nu van de Marmara Men’s League? Op dit moment is er nog niets officieel aangekondigd of bevestigd door de organisatoren. RMC bevestigt echter dat het onderwerp president Yves Puget al een tijdje nauw aan het hart ligt, die enthousiast heeft gewerkt om het label dit seizoen te laten verschijnen. LNV moet dit snel bekend maken.

Le Canet en Poitier waren rolmodellen

Op dezelfde manier moet zij het bedrag en de duur bekendmaken van het contract dat zou worden afgesloten met reisorganisator en dochteronderneming van touroperator TUi Travel France, wat ertoe zou leiden dat Marmara haar naam zou toevoegen aan de Men’s Premier League. . En aan de vrouwenkant lijkt er momenteel niets te zijn gebeurd over de mogelijkheid dat het label daar ook komt. Aan de andere kant hadden verschillende Franse clubs eerder geanticipeerd op deze kleine revolutie op kampioenschapsniveau als geheel. Zo werd de club van Canet in 2018 Voléro Le Cannet, en Poitier imiteerde deze vijf jaar later. Zo besloot de club uit Poitevin aan het begin van de zomer een naamgevingsovereenkomst te ondertekenen met Alterna, de lokale producent van groene stroom en de hoofdsponsor van de club. Maar Alterna Stade Poitevin VolleyBall weigerde het bedrag van het ondertekende vijfjarige contract bekend te maken.

READ  Sport Zwemmen: Europees brons en Tokyo bij de hand voor dames 4x100m