Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deschamps laat Kolo Mwani los

Deschamps laat Kolo Mwani los

In zijn commentaar aan de media voorafgaand aan de vriendschappelijke wedstrijd die dinsdagavond in Duitsland wordt gehouden, sprak Didier Deschamps over de snelle ontwikkeling van de nieuwe aanvaller van Paris Saint-Germain, Randall Kolo-Mwani.

Na afgelopen donderdag (2-0) op de bank te zijn gebleven in de kwalificatiewedstrijd voor Euro 2024, zal Randall Kolo Mwani dinsdag mikken op zijn tiende selectie voor Frankrijk, verwacht in Signal Iduna Park uit Dortmund om Duitsland uit te dagen in een vriendschappelijke wedstrijd . overeenkomst. Na herstel van een enkelblessure is Bondynois klaar voor de dienst.

Didier Deschamps sprak naast Antoine Griezmann voor verslaggevers over de explosie die plaatsvond in de carrière van de aanvaller van Paris Saint-Germain, die deze zomer voor 95 miljoen euro werd gecontracteerd door de club uit Ile-de-France. De coach van de wereldkampioen van 2018 verwelkomt de snelle vooruitgang van de voormalige Nantes-speler, terwijl hij zich realiseert dat zijn komst naar de Ligue 1 nu vereist dat hij nieuwe verantwoordelijkheden op zich neemt en in zijn schoenen stapt.

‘Hij zal kwetsbaarder zijn’

“Hij heeft een enorme opmars gemaakt. We volgden hem al in Nantes waar hij goede dingen deed, en dat heeft hij in Frankfurt bevestigd en verbeterd. Hij kwam met ons mee en voldeed aan onze verwachtingen voor en tijdens het WK. Uiteraard met zijn overstap Tegen Paris Saint-Germain zal hij kwetsbaarder zijn.” Dat is de andere kant. Ik zeg tegen elk van hen: als ze Frans international worden, worden ze ook kwetsbaarder. Het maakt deel uit van een constante vooruitgang op alle niveaus. met hogere bekendheid en eisen. Door naar PSG te komen, weet hij heel goed dat de verwachtingen hooggespannen voor hem zijn.

Randall Kolo Mwani keert slechts twaalf maanden na zijn verkoop aan Eintracht Frankfurt terug naar Frankrijk en zal vrijdagavond zijn eerste stappen zetten voor Paris Saint-Germain tegen Nice in het Parc des Princes, in de openingswedstrijd van dag vijf van de Franse competitie. .

READ  Rudi Garcia (OL) na winst in Monaco: 'Vurige wens om op het podium te eindigen'