Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nog steeds geen Mbappé op de persconferentie

Nog steeds geen Mbappé op de persconferentie

Thomas Sinicki, Media365: Gepubliceerd op maandag 11 september 2023 om 16:28 uur.

Maandag, aan de zijlijn van de wedstrijd Duitsland-Frankrijk, zal Antoine Griezmann Kylian Mbappé evenaren in het aantal wedstrijden dat hij voor journalisten heeft gespeeld (drie) sinds de wisseling van aanvoerder.

We wisten het al toen hij het team overnam, en de realiteit blijft nu zeker: in tegenstelling tot Hugo Lloris elf jaar lang verschijnt Kylian Mbappé niet op elke persconferentie de dag voor een wedstrijd voor de media. Integendeel, de aanwezigheid ervan is tamelijk zeldzaam. Dat was vorige week voor Ierland al het geval en Didier Deschamps haalde de parachute tevoorschijn door ervoor te zorgen dat hij achter de komst van vice-kapitein Antoine Griezmann stond – wat maandag het geval zal blijven: “In reflectie en discussies kan ik zeggen dat het in het beste belang van het Franse team. Dat heeft altijd prioriteit, en ik weet heel goed dat je een grote interesse in hem hebt, en als je verwijst naar zijn laatste persconferentie als aanvoerder van de Blues, dan doe ik dat niet. Ik denk dat u heeft veel vragen gesteld over het Franse nationale team…”

Het was in juni, tijdens de trip naar Gibraltar (0-3), en Kylian Mbappé werd al bestookt met vragen over zijn toekomst bij Paris Saint-Germain, want dat was het moment waarop de informatie uit zijn brief aan de club werd bekendgemaakt. verzonden en hij legde uit dat zijn contract niet zal worden verlengd. Het was de derde keer dat de WK-topscorer een persconferentie bijwoonde, tot nu toe zes keer. De eerste twee dateren uit de Mars, zijn eerste als leiderHij verzorgde de preambule in de twee wedstrijden tegen Nederland (4-0) en daarna in Ierland (0-1).

READ  Ze zijn jong, getalenteerd en hongerig naar overwinningen