Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gouden Bal: De kiezers beschuldigen!

Gouden Bal: De kiezers beschuldigen!

Hoewel hij een vaste waarde is geworden op het middenveld van de Blues, was Adrien Rabiot verrast door zijn afwezigheid op de lijst van dertig geselecteerde spelers voor de Ballon d’Or.

Adrien Rabiot kreeg vorig seizoen een nieuwe dimensie. Hoewel hij zich nog niet als een onmiskenbare starter had ontpopt bij Juventus uit Turijn, en ook af en toe genoegen moest nemen met een invaller bij de Blues, maakte de voormalige Parijzenaar zich feitelijk onmisbaar zowel bij de Bianconeri als bij de Franse ploeg. De lange afwezigheid van Paul Pogba of N’Golo Kante is niet voldoende om deze nieuwe situatie te verklaren.

Tijdens het WK in Qatar maakte Adrien Rabiot vooral indruk met het volume van zijn spel en vestigde hij zich als een van de sterke mannen in het vice-kampioenswereldkampioenschap. De speler van Ile-de-France kon het door France Football samengestelde college echter duidelijk niet overtuigen om de 30 kandidaten voor de Ballon d’Or te nomineren. Een afwezigheid die betrokkene verraste. ” “Het kan me niets schelen (over zijn afwezigheid), omdat ik tegen mezelf zeg dat ik individueel nog steeds een heel goed seizoen heb en omdat ik, gezien de spelers die er zijn, dacht dat het niet per se logisch was.” En dus vertrouw ik kolommen het team.

Adrien Rabiot wijst op het gebrek aan consistentie onder de kiezers. “Degenen die dit allemaal beslissen, houden waarschijnlijk geen rekening met het hele seizoen van de speler. Soms kunnen één of twee goede wedstrijden in de Champions League genoeg zijn.” Sterker nog, voegde hij eraan toe.

READ  Davis Cup: Australië en Finland kwalificeerden zich, terwijl Canada en Tsjechië zich feilloos kwalificeerden