Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Ik kan me niet voorstellen dat hij het willens en wetens heeft gedaan”, zegt Deschamps.

“Ik kan me niet voorstellen dat hij het willens en wetens heeft gedaan”, zegt Deschamps.

Didier Deschamps gelooft in de goede trouw van Paul Pogba. Wolfgang Rattay/Reuters

De Franse bondscoach gaf voor het eerst aan dat de tijdelijk geschorste Paul Pogba positief had getest.

Speciale correspondent in Dortmund

Zijn reactie was te verwachten. Didier Deschamps was niet aanwezig. Terwijl hij zijn woorden afweegt. De eerste keer voor de microfoons van de officiële radio, daarna tijdens een persconferentie in de zaal van het Signal Iduna Park naar aanleiding van de nederlaag tegen Duitsland dinsdagavond (2-1). “Ik was erg verrast, ik heb niet alle itemsZijn reactie op de aankondiging van Pogba’s urinetestresultaat was positief. Ik heb via berichten contact met hem opgenomen en we zullen de komende dagen verder praten.»

Verwijzend naar het feit dat de wereldkampioen van 2018 opzettelijk doping gebruikte, weigert zijn coach deze hypothese te geloven: “Ik kan me niet voorstellen dat ik hem ken, ondanks alles wat er in zijn hoofd omgaat, dat ik me nog enkele discussies herinner over het vaccin en Covid… En dan is de essentie daar, tenzij er een andere mening is… Weten wat het waarom is en hoe, ik denk niet dat het dezelfde bekende is. Het is moeilijk voor hem. Ik heb hem altijd gesteund, en dit nieuwe negatieve feit maakt hem fris (na zijn blessure, of de chantagepoging waar hij het doelwit van was, of familieproblemen, noot van de redactie)“.

Ik zal hem steunen, omdat hij de kracht en het karakter heeft die nodig zijn om deze zeer moeilijke tijden door te komen.

Didier Deschamps over Paul Pogba

Een paar minuten later analyseerde hij in een volle perskamer de nederlaag en reageerde op dit actuele onderwerp. “Het is een heel zwaar ding om op te vallen“, geeft hij toe zonder er meer aan toe te voegen. Het is triest voor ons en de hele groep die hem kende. Het klopt voor hem. Ik zal hem steunen omdat hij de kracht en het karakter heeft die nodig zijn om door deze zeer moeilijke tijden heen te komenNog één voor de bijl.

De uitgesproken steun van Koeman

Kingsley Coman werd ook over de kwestie ondervraagd in het Signal Iduna Park, voordat hij naar München vertrok, en bood zijn steun aan zijn partner. ” We staan ​​allemaal achter Paul, hij is een heel goede vriend, hij maakt deel uit van de familie, en we kennen Paul. Als er iets zou gebeuren, konden we geen moment geloven dat het opzettelijk was. » Het Franse nationale team heeft zich verenigd met de wereldkampioen, die zich opnieuw voorbereidt op meer dan gevoelige dagen.

READ  Valtteri Bottas sluit zich aan bij Alfa Romeo