Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De tegenaanval van de clan van Paul Pogba

De tegenaanval van de clan van Paul Pogba

De rest volgt na deze aankondiging

Er blijven zich problemen voordoen voor Paul Pogba. Aan het einde van een donker seizoen, gekenmerkt door herhaalde blessures en een chantagezaak waarbij hij het slachtoffer was, hoopte de Fransman opnieuw te beginnen op een nieuwe basis om zijn carrière een nieuwe impuls te geven. De Franse middenvelder keerde echter terug naar zijn leven nadat hij aan het einde van de eerste speeldag van de Serie A, op 20 augustus, positief testte op testosteron.

Paul Pogba, die tijdelijk geschorst is, kan echter rekenen op de steun van zijn clan. Zoals onthuld Gazetta dello Sport In de editie van vandaag zei de spelersmakelaar, Rafaela Pimienta, 30, haar leerling ‘Ik heb nooit de regels willen overtreden’ En verlangen “Wacht op tegenanalyse” Uit het monster dat is genomen tijdens de dopingcontrole om zijn verdediging beter voor te bereiden. Als het positieve resultaat echter wordt bevestigd, zal het onderzoek zijn beloop hebben en zal Paul Pogba het antidopingtribunaal ervan moeten overtuigen dat hij het middel onvrijwillig heeft ingenomen, anders riskeert hij een verbod van maximaal vier jaar in overeenstemming met de World Anti-Doping. Code.

kroeg. de
updaten

READ  Wijnaldum wordt binnenkort ontslagen, is er al een vervanger voor Leonardo in gedachten?