Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De prioriteit van de OL om Blanc op te volgen zal nu Fabio Grosso zijn

De prioriteit van de OL om Blanc op te volgen zal nu Fabio Grosso zijn

Terwijl Gennaro Gattuso de afgelopen dagen het touw in handen lijkt te hebben, zal volgens L’Equipe nu een andere Italiaanse technicus de favoriet zijn om Laurent Blanc op te volgen op de bank van Lyon: Fabio Grosso. Lyon overtrof hem tussen 2007 en 2009, en de voormalige vleugelverdediger (45 jaar) is vrij sinds 30 juni en het einde van zijn avontuur in Frosinone.

Een nieuwe ontwikkeling in de opvolging van Laurent Blanc op de bank van Olympique Lyonnais. Terwijl Gennaro Gattuso heel dicht bij de Rhône-club stond, had laatstgenoemde nu zijn zinnen gezet op een andere Italiaanse technicus: Fabio Grosso.

>> Alle informatie en geruchten met betrekking tot de transferperiode live

volgens het teamGrosso, voormalig speler van Lyon (2007-2009), staat nu op pole position om de toekomstige coach van Lyon te worden. Hij zou de afgelopen dagen zelfs met John Textor praten en zijn profiel zou intern unaniem zijn.

Twee andere routes werden door OL verkend

De voormalige linksback, 48 keer Italiaans international en wereldkampioen van 2006, is van elk contract bevrijd sinds het einde van zijn avontuur op de bank van Frosinone, waarmee hij uiteindelijk van de Serie B naar de Italiaanse competitie klom. van vorig seizoen. . Sinds het begin van zijn coachingcarrière heeft hij vooral gewerkt met de jeugdteams van Juventus, Torino, Bari, Hellas Verona, Brescia en FC Sion.

Naast Gattuso, op wie Lyon nu zal wachten, en Grosso, zal de club van Jean Textor volgens L’Equipe ook nog twee andere routes verkennen: de ene leidt naar Habib Bey (Rode Ster), en de andere naar een vierde technicus wiens identiteit bekend is. nog niet onthuld. Het was gelekt.

READ  Mercato: Marseille behaalt beslissend voordeel voor Cristiano Ronaldo

Belangrijkste artikelen