Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

UEFA is terug!

Aftrap nationaal voetbal Top 10: De beste actieve scorers in Ligue 1

De reeks evenementen die afgelopen zaterdag plaatsvonden tijdens de Champions League-finale tussen Liverpool en Real Madrid in het Stade de France gaat waarschijnlijk door. ‘S Werelds belangrijkste clubspel is simpelweg aangetast door slechte regelgeving en het imago van de wereldkampioen is geschaad. Terwijl de supporters van Reds werden uitgekozen vanwege de overloop, zou de UEFA het terugkrijgen volgens informatie van vrouw.

De Engelse media beweren dat EFA terug zou zijn gekomen naar deze editie en nu op zoek gaat naar andere manieren om deze schandelijke avond duidelijk te maken. De UEFA zou ook een nieuw onafhankelijk onderzoek openen om licht op de zaak te werpen.

samenvatten

De reeks evenementen die afgelopen zaterdag plaatsvonden tijdens de Champions League-finale tussen Liverpool en Real Madrid in het Stade de France gaat waarschijnlijk door. Het belangrijkste clubspel ter wereld is aangetast door een slechte organisatie en een aangetast beeld van de wereldkampioen.

READ  Een heel grappig cadeau van rummy tot de blues voor de euro