Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Roberto Martinez vertrouwt op Romelu Lukaku en Eden Hazard tegen Nederland: “Rome herstelt goed”

Roberto Martinez sprak donderdagmiddag de pers toe aan de vooravond van de Nations League-wedstrijd tegen Nederland. Een meeting waarin hij onze bondscoach zou moeten kiezen aangezien er 27 van zijn 28 spelers beschikbaar kwamen. Alleen Lois Openda, geschorst, zal niet kunnen debuteren tegen onze noorderburen.

Voor de rest hoopt Martinez Romelu Lukaku terug te krijgen voor deze ontmoeting, ondanks de klap die hij deze week op de training kreeg: “De schok was hevig, maar we hopen dat hij vandaag op de grond is tijdens de training (wat hij eindelijk deed, noot van de redacteur) “En we zullen zien of hij kan. Klaar om te spelen”, legde de coach uit, die optimistisch wil zijn over de kansen om de Chelsea-spits vrijdag op het veld te zien: “Als hij goed traint vandaag, is de kans groot dat hij zal morgen op basis 11 zijn.

Aan de andere kant, en zelfs als hij zijn elf honk niet wilde onthullen, heeft Martinez al een aanwijzing achtergelaten over de aanwezigheid van Eden Hazard: “Eden? Ik verwacht niet dat hij 90 minuten kan spelen, maar hij kan een wedstrijd starten omdat hij er klaar voor is en scherp is.”

Wat betreft de positie van de keeper, bij afwezigheid van Thibaut Courtois wilde onze coach niet zeggen wie er vrijdag tussen de palen wordt gehouden.

READ  OL verzet zich tegen Lille dankzij de grote Anthony Lopez