Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Iga Swiatek plaatst zich voor finale na gemakkelijke overwinning op Daria Kasatkina

Bedankt allemaal om ons te volgen. En het is nog niet voorbij! dagvergadering Live uitzending van de tweede halve finale hier. tot ziens.

Swiatek zoekt tweede trofee op Roland-Garros

Wie stopt Iga Swiatek? In de vrouwenarena heeft nog niemand het antwoord gevonden. Vanmiddag, op Roland Garros, sprintte de nummer één van de wereld om het 20e reekshoofd, Daria Kasatkina, in twee sets te verslaan (6-2, 6-1).

Het duurde slechts 1 uur en 4 minuten om haar ticket voor de finale te scoren, haar tweede op Parijse gravel na de 2020-editie die ze won van de Amerikaanse Sofia Kenin.

Deze halve finale verliep vlekkeloos voor de Poolse vrouw die vooral profiteerde van de slechte opslag van haar tegenstander om in ruil daarvoor aan te vallen. Sinds het begin van de twee weken heeft Kasatkina echter geen set verloren.

Het valt nu nog te bezien of Corey Gauff of Martina Trevisan zich bij Swatek zullen voegen in de finale van zaterdag. De wedstrijd tussen de Amerikaan en de Italiaan is Om over een paar minuten verder te gaan.

Goede baas voor de winnaar

Terwijl ze wachtte op haar tweede halve finale, werd Billie Jean King geëerd in Stade Philippe Chatrier om de 50ste verjaardag van haar overwinning hier te vieren, in 1972.

Het moet compacter en besluiteloos!

Alle voordelen voor Florian, dichter bij Vincent in deze wedstrijd, want hij voorspelde 6-3, 6-1.

Bewijs: ik ben sinds het begin van de wedstrijd zonder zorgen achteruitgegaan. Bedankt Iga!

Game, Set en Match Swiatek

De nummer één van de wereld won met 6-2 6-1 in slechts 1 uur en 4 minuten spelen, en er was geen beeld op Court Philippe Chatrier.

En aas tot slot!

…en een forehand

Dit is een wedstrijd met drie punten. 40-00

Swiatek geeft een backhand

Twee punten liggen uit het spel. 30-00

Pantser wordt opgeheven tegen “Say it”! Het is een echt debat: kunnen we naast hun Franse staatsburgerschap (en dus onze subjectiviteit tegenover hen), Tsonga, Monfils, Simon en Gasquet als grote helden beschouwen? Ik heb het antwoord niet!

Swiatek White Break, 5-1

Games gaan heel snel voorbij. Op een wonder na is het de inwoner van Warschau die zich kwalificeert voor de Grand Slam-finale van Parijs.

Wees gerust, je zult het zeker veel langer kunnen bewaren dan het nu doet. Swiatek draagt ​​zijn schoenen erg snel!

Kasatkina heeft ontslag genomen

De frontale aanval van Rusland eindigt ver van de vaargeul.

Volledig gevalideerd! (De grap, niet de dans!)

Swiatek-wedstrijd, 4-1

We naderen het einde van de wedstrijd en een tweede kwalificatie in de finale van het Pools kampioenschap, de winnaar van de 2020-editie in Porte d’Auteuil. Dit wordt ook de 34e overwinning op rij voor de nummer één van de wereld.

Kasatkina kan wat achtergrondflitsen doen, zoals hier. Maar ze zijn niet groot genoeg om Swiatek echt zorgen te maken.