Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Twee cirkels staan ​​op het punt te tekenen, namen vallen eraf

Olympique de Marseille is aan het begin van het seizoen hard aan het werk. Pablo Longoria zal niet ver verwijderd zijn van het voltooien van de eerste aankomst.

ik’als Hij krijgt volgend seizoen de kans om in de European League te spelen nadat hij als vijfde is geëindigd in de Franse Ligue 1. Het is een wedstrijd die de spelers van Jorge Sampaoli niet mogen laten liggen. Ook zullen we het toernooi met zoveel mogelijk ambities moeten spelen. Hiervoor worden enkele rekruten verwacht en kan Frank McCourt het chequeboek pakken om Pablo Longoria te helpen. De Marseille-president zou enkele voorstellen hebben gedaan aan reeds bekende spelers, vooral op het middenveld. Het is niet Alexis Bernard die het tegenovergestelde zou zeggen, hij is het die de identiteit van de eerste Phoenix-rekruten al kent.

‘OM gaat middenvelders creëren op verzoek van Sampaoli’

op zijn rekening TwitterDe journalist heeft al interessante informatie gegeven. “OM zal middenvelders maken. vroeg Sampaoli. De eerste zou Mateo Guendouzi moeten zijn, met wie het OM een maand heeft onderhandeld. Dan dringt Longoria nog steeds aan op Gerson. Agentgeschiedenis + te betalen commissies, nog in uitvoering. Als dat niet lukt -> Coquelin “, zei Alexis Bernard, die fans van Marseille op de voet moeten volgen op basis van zijn informatie. Er moet ook worden opgemerkt dat verkoopgeruchten altijd de weken in Marseille vergezellen. Volgens sommige geruchten zou Frank McCourt binnen een week publiekelijk over dit onderwerp kunnen spreken. Eén ding lijkt zo goed als zeker, de zomer wordt heet in Marseille.

READ  Ook Premier League wil plannen Barcelona bederven met Lewandowski