Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sergio Agüero komt eraan, deze Coman-baan vliegt weg?

Sergio Agüero is de nieuwe spits van Barcelona. Terwijl Ronald Koeman Depay wil aantrekken, komt de komst van voormalig Lionellli in gevaar.

De Argentijnse spits tekende volgens lokale media tot 2023 bij Barcelona. Zijn aanwerving is een geweldig proces voor Barcelona, ​​dat geen cent hoefde te betalen om het proces bij Manchester City te voltooien vanwege de contractuele situatie van de speler. Agüero zou echter een mooie tekenbonus moeten ontvangen. Die laatste hoopt zich nu te ontwikkelen bij zijn landgenoot Lionel Messi, die de komende dagen ongetwijfeld zijn contract zal verlengen. Van zijn kant hoefde Ronald Koeman, coach, niet per se aanwezig te zijn bij de komst van de Europese vice-kampioen om clubpresident Joan Laporta te geloven: “We hebben Ronald verteld dat we Koon willen. Alle coaches over de hele wereld willen Koon in hun team.”

Memphis Depay, de prioriteit van Koeman is wegtrekken uit Barcelona

Ronald Koeman van zijn club Barcelona, ​​wil zijn oud-speler van toen hij nog bondscoach van Nederland was, Memphis Depay, aanwerven. De spits die weigerde te verlengen bij Olympique Lyonnais is vrij om zich aan te sluiten bij de club die hij wil. Met Agüero heeft FC Barcelona een aanvallende sector van hoge kwaliteit: Messi, Dembele en Griezmann. Nu blijkt dat de komst van de speler van de voormalige club Lyon een voorwaarde is voor het vertrek van de speler. Er is ook de toekomst van Ronald Koeman, die aan Catalaanse kant met de dag donkerder wordt. Daarom stapt Depay weg bij FC Barcelona.