Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Turkse staatsburgers bieden hulp aan 285 gehandicapten

AA / Amsterdam

In Nederland wonende Turkse staatsburgers hebben 285 transgenders in de centraal-Turkse provincies Kirzehir en Kayseri geholpen.

Het Anatolische Agentschap (AA) zegt dat de Stichting “Brug van Hoop” voor Eenheid in Nederland en de Stichting Turks Islamitisch Centrum in Den Haag in Nederland een gezamenlijk project hebben gelanceerd om tegemoet te komen aan de behoeften van mensen met een handicap. In Turkije.

In dit geval werden draagbare en elektrische rolstoelen verstrekt aan 285 gehandicapten in Kirchehir en Kayseri, Turkije.

Rolstoelen zijn zondag per vrachtwagen vanuit Nederland naar Turkije vervoerd.

In een verklaring aan het Anatolische Agentschap zei Ceylon Dural, de supervisor van het project, dat hij van plan was in de toekomst soortgelijke hulp te blijven bieden in verschillende Turkse regio’s.

* Vertaald uit het Arabisch door Isa Alio


Slechts een deel van de uitzending en uitzending die Anatolia Agency via het Internal Broadcasting System (HAS) aan haar abonnees doorgeeft, wordt afgekort op de AA-website. Neem contact met ons op om u te abonneren.

READ  Nederland meldt sinds begin januari dagelijks een toename van het aantal gevallen