Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederland beperkt zich tot de feestdagen

gepubliceerd

Update

Frankrijk2
Artikel geschreven door

H.Puffeney, A.Gouty, L.Dulois – Frankrijk 2

Franse televisies

Deze variatie bestaat nu in 80 landen en één resultaat werd 24 uur lang sterk weerspiegeld in Europa. Nederland, waarvan de indicatoren vergelijkbaar zijn met de onze met een hogere bevolkingsdichtheid, heeft ervoor gekozen om te herstructureren.

In Amsterdam (Nederland) is de kerstmagie verdwenen sinds de vroege uurtjes van zondag 19 december. Het weer is donker, de grotten zijn verlaten door fietsers en de Nederlandse hoofdstad is in een paar uur tijd getransformeerd. “De resultaten veranderen voortdurend. We begrijpen onze regering niet echt. Soms lijkt het beter te worden, maar in werkelijkheid wordt het slechter.”Amsterdammer getuigt. “Eerlijk gezegd, als we naar de statistieken kijken, hadden we het kunnen verwachten.”Voegt nog een toe.

Om de epidemie onder controle te krijgen, waren niet-essentiële winkels, restaurants, theaters en theaters pas op zondag 19 december open. Deze blokkade treft ook Nederlanders met zeer specifieke regels in hun persoonlijke leven. Ze kunnen maximaal twee personen bellen. Kerstavond en oudejaarsavond zijn de uitzondering, met slechts vier personen toegestaan. Een boze Amerikaanse toerist werd ondervraagd door een Franse televisieploeg, die zei dat hij het land zou verlaten om zijn vakantie te beëindigen.

READ  In Nederland drie dagen van gewelddadig protest tegen gezondheidsbeperkingen