Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In Nederland werden prins Harry en Megan Markle vernederd, een nieuwe slag voor het koppel

Dit is de meest besproken reis! Terwijl Megan Markle De hertogin van Sussex vloog naar Nederland, om nooit meer terug te keren naar Engeland sinds haar deportatie naar de Verenigde Staten. Prins Harry en zijn vrouw besloten om de Invictus Games bij te wonen. Duke of Sussex, maar een belangrijke gebeurtenis voor de voormalige actrice. Het was tijdens deze spellen dat het paar hun romantische relatie formaliseerde voordat ze een paar maanden later trouwden. Maar voorlopig zullen de voormalige leden van de Kroon niet kunnen profiteren van de privileges die ze eerder hadden. Zoals gemeld De zon, Koning Willem-Alexander weigert hulde te brengen aan prins Harry en Megan Markle.

De hertog en hertogin van Sussex mochten niet met de koning der Nederlanden spreken of in een kamer in het koninklijk paleis slapen. Van oudsher verwelkomt het Nederlandse koningshuis leden van buitenlandse koninklijke families in hun paleis en geniet van een interview met de koning. Een woordvoerder van Willem-Alexander zei echter: Er is niets geplaatst om de aanwezigheid van het paar te benadrukken. Zeer vernederende situatie voor Prins Harry, de oprichter van deze spellen.

Nog een hik tijdens de reizen van prins Harry en Megan Markle: hun verdediging. De beveiligers van Little Archie en Lilliput Diana’s ouders hadden niet gewapend kunnen zijn als ze naar Nederland waren gereisd. Een lange tijd geleden, De hertog van Sussex klaagde tegen het ministerie van Binnenlandse Zaken omdat hij niet langer persoonlijke bescherming genoot zoals anderen in de koninklijke familie., Tijdens zijn bezoeken. Het koppel kan in alle rust rusten en genieten van de volledige bescherming van de Nederlandse politie tijdens het spelletje Invictus.

READ  Nederland verlengt gezondheidsbeperkingen tot 20 april

Onmiddellijke terugkeer naar het Verenigd Koninkrijk?

Terwijl de viering van het gouden jubileum van koningin Elizabeth II nadert, vragen de Britten zich af of prins Harry en de voormalige actrice aanwezig zullen zijn. De laatste reis van Kate Middletons zwager een jaar geleden, in april 2021, voor de begrafenis van haar grootmoeder, prins Philip. De hertog en hertogin van Sussex zullen naar verwachting terugkeren naar Engelse bodem.

Zie ook: Megan Markle doet al afstand van prins Harry

Helen Bardot