Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Maxima droeg een masker voor de opening van het nieuwe gedeelte van het Taylors Museum

Het is zeldzaam om een ​​koningin te zien Maxima Masker in huis in Nederland. Maar de alarmerende golf van Govt-19-vervuiling die zich momenteel in het koninkrijk van haar man verspreidt, heeft de afgelopen dagen geleid tot strengere maatregelen. Ook ging hij dinsdag 30 november 2021 naar het Taylors Museum in Harlem met een wit masker over zijn gezicht. Het is het eerste en oudste museum van het land en werd in 1784 opgericht achter het herenhuis van de Nederlandse koopman, bankier, filantroop en mecenas Peter Taylor van der Hulst (1702-1778).

Bekijk de foto’s nog eens: Maxima verscheen in vol oranje om de Zuid-Afrikaanse minister te verwelkomen

Wat gebeurt er na deze advertentie

Zonder nakomelingen schonk deze man uit het tijdperk van de Verlichting zijn bezittingen, zijn collecties en zijn huis aan een stichting die tot doel had het leven van iedereen te verbeteren, herinnerde het paleis zich. De vrouw van de Soeverein kwam om het nieuwe gedeelte van dit museum officieel te openen. Dit is de voormalige woning van Peter Taylor van der Hulst. Sinds 2013 is het in de oorspronkelijke staat hersteld.

Wat gebeurt er na deze advertentie

Maxima verscheen in een felrode en granaatkleurige tweekleurige look

Voor deze ontmoeting, de moeder van prinsessen Catherine-Amalia, Alexia En Ariane matchte zijn knalrode Dolce & Gabbana-broek in precies dezelfde toon en met een capeline en bordeauxrode pumps. In dezelfde geest, op de hoed na, deed hij die dag zijn tweede belofte: op de Sheetam aan de Poorten van Rotterdam, de lancering van de publiek-private samenwerking SchuldenlabMVS, die tot doel heeft burgers te ondersteunen. De gemeente en het nabijgelegen Maslowis en Vlardingen hebben kredietproblemen. Maar deze keer, als ze echt een bordeauxrood masker droeg toen ze aankwam, heeft ze het ooit verwijderd uit de kamer waar het evenement plaatsvond – een voormalige plaats van aanbidding die een locatie is geworden voor conferenties en culturele en zakelijke evenementen – en activiteiten die waarde afstand.

READ  Covid: In Nederland zoeken restauranthouders hulp bij de rechtbank

Koningin Maxima der Nederlanden op 30 november 2021 in Sheidam

© PBM / Nieuwsfoto’s