Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Tshwamini waarschuwt Ierland: ‘Wij willen alle wedstrijden winnen’

Tshwamini waarschuwt Ierland: ‘Wij willen alle wedstrijden winnen’

Aurelian Tchoamene bij zijn aankomst in Clairefontaine. Frank Fife/AFP

De ambitieuze Blues-middenvelder nam deel, twee dagen voordat hij Ierland ontmoette in de kwalificatiewedstrijden voor Euro 2024.

in aanmerking komen, en zonder te beven. En dat is in wezen wat Aurelien Chouamini dinsdag wilde op een persconferentie twee dagen voor de wedstrijd Frankrijk-Ierland (20.45 uur CET). The Blues spelen hun vijfde wedstrijd (van de 8) in de kwalificatiewedstrijden voor Euro 2024 in het Parc des Princes. “We staan ​​al goed op de wereldranglijst. Ik keek nog steeds uit naar de ranglijst eerder, we staan ​​er goed voor, ook al staan ​​er teams achter ons die minder wedstrijden hebbenmerkte Tchwamini op.

Met vier overwinningen in evenveel dagen staan ​​the Blues bovenaan in Groep B. Griekenland en Nederland kunnen terugkeren naar de drie punten als ze hun late wedstrijden winnen. “We kregen geen doelpunten tegen, we staan ​​op de eerste plaats in het klassement, Chowmini is tevreden. Onderhoud, zeer eervol, op een afgunst van gagner tous les matches, die als celui contre l’Irlande of les prochains, ils vont valoir trois points, donc c’est à nous de faire le boulot (ce jeudi), qui plus est thuis.»

‘Eerste die reageert’ op Deschamps als ‘estafette’

Tchwamini, die zijn eerste seizoen bij Real Madrid achter de rug heeft en die hij omschrijft als “belonendOok werd hem gevraagd naar zijn rol binnen de Blues, aangezien hij aan alle wedstrijden van het WK 2022 deelnam. Zou hij een vaste klant in de kleedkamer kunnen zijn bij Didier Deschamps?We hebben een goede relatie met de coachvroeg de middenvelder.

Er is een mix van twee generaties Hij voltooide. De coach weet dat hij estafettes van verschillende leeftijden kan hebben. Hij weet heel goed dat als hij mij iets te vragen heeft, ik de eerste zal zijn die antwoord zal geven. Dat kan hij ook met heel veel andere spelers en dat maakt de kwaliteit van onze groep.»

“data-script=”https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/video/index.js” >

READ  Grote verrassing voor Araujo?