Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Trek Rabat terug en stop … Neymar is al met vervroegd pensioen in Parijs?

Trek Rabat terug en stop … Neymar is al met vervroegd pensioen in Parijs?

De ster van Paris Saint-Germain verlengde Neymar tot 2025. – David Vincent / Ciba

  • De Braziliaan Paris Saint-Germain maakte zondag in Rennes een van zijn slechtste wedstrijden van het seizoen en miste alles wat hij probeerde.
  • Neymar’s topscorer op het gebied van strafschoppen, hij verlengde het net tot 2025 bij Paris Saint-Germain, maar voor de rest van zijn carrière.
  • De Parijse leider maakte zelfs zijn kant opnieuw toen de Rijn tegen hem vertrok.

In Razon Park.

In de perskamer hadden velen het er net over. En niet voor altijd. Wij bezorgen u de eeuwigheid “Ik ben er dol op, maar …”. Neymar was zondagavond het doelwit van alle kritiek van de Franse pers na zijn wedstrijd tegen Stade Rennes. Er is inderdaad weinig aan de horizon tegen Manchester CityDe Parijse spelmaker maakte zondag ongetwijfeld een van hun slechtste wedstrijden van het seizoen in Roisson Park. In een ontmoeting die cruciaal was voor de titelrace, was de Braziliaan niet erg inspirerend en haperde zijn team. Zijn onvermogen om zich te verdedigen en slijm storen meer dan één. Het ergste is dat hij scoorde met de hulp van scheidsrechter Rudi Bouquet, die hem aan het einde van de eerste helft een strafschop toekende voor een omstreden overtreding van Aguir op Kurzawa. Wat de rest betreft, we waren bijna niks.
Teken in Rennes (1-1) De Parijzenaars wonnen ongetwijfeld de titel. Zonder het geluid van revolutie.

Zijn verlenging werd deze week geformaliseerd, een paar uur voor de wedstrijd tegen Manchester City, waarin hij beloofde alles te geven. We kennen het resultaat. Onder Contract met Paris Saint-Germain tot 2025 En de auteur van acht Ligue 1-goals dit seizoen, is Neymar al met vervroegd pensioen? De vraag is opzettelijk provocerend, maar is gebaseerd op verschillende feiten in het spel, dus laten we beginnen met de meest voor de hand liggende daarvan.

Gedoopt kant

We zijn in de laatste momenten van de wedstrijd. Terwijl Flavian Tate de klap uitdeelt die Keylor Navas zal nemen om Paris te redden van de verdrinkingsdood, stopt Neymar met verdedigen en buigt zich over en neemt hij de tijd om zijn veters te strikken zonder zijn ooglid te raken. Paris is tien jaar oud en speelt hun seizoen in deze meeting die zeker gewonnen moet worden.

Maar de Braziliaanse ster, wiens nieuwe contract wordt geschat op 30 miljoen euro per jaar, is pijnlijk en keert niet terug naar de verdediging. We begrijpen het beter Marquinhos schreeuwt aan het einde van de wedstrijd.

Een onbekend menuet loopt erop

Zondagavond stond PSG-ster Leslie Oguchoku tegenover de 17-jarige die voor die ontmoeting slechts vijf minuten in de Ligue 1 had gespeeld. De pokertransfer van Bruno Genesio is opgeschort in afwezigheid van Camavinga en Nzonzi. En raad eens wie wie at? Glimmend tot zijn 60’s exit, verbood Rin de jonge Braziliaan om te spelen. “Het plan was om ze naar buiten te leiden, zelfs als dat zou betekenen dat er zoveel kruisen zouden lijden. We wilden hun groepen op de as vermijden. We wilden ze laten doen wat ze niet graag doen: achter de bal rennen. Een succesvolle weddenschap.

Een verloren race met da Silva

We zullen nog een spelfeit bespreken dat de loopsnelheid van de Parijse leider ondermijnt. Neymar is al heel lang een techspeler die op zijn vitaliteit kon rekenen om te schitteren. Maar zondagavond werd hij meegenomen naar de wedstrijd door middenvelder Damien da Silva, die niet echt bekend staat als de beste loper aan Bretonse zijde. Vanaf zijn 29-jarige hoogtepunt zag de Braziliaanse superster zondag Alfred Gomes een hete bal stelen van een zeer lange controle in het strafschopgebied. Altijd erg kort. “We hebben geweldige spelers die emoties onder de knie hebben en ze weten wat ze moeten doen”, zei Pochettino na de wedstrijd in City. Ik weet niet zeker of iedereen het begrijpt. Als hij het beste wilde hopen op het Europese podium, had Paris de Braziliaan ongetwijfeld nodig. Maar niet in de status van vervroegd pensioen.220

Betrokken

READ  Memphis Depay reageerde op zijn première en bedankte Antoine Griezmann