Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wereldbeker: groot begin voor Maddais Roman Racine en Lea Bringonc, in Verona

Wanneer de leiders afwezig of minder efficiënt zijn, blijft Lempdes BMX Auvergne competitief op het internationale toneel. Dit is de belangrijkste informatie om mee te nemen van de tweede dag van het WK, dat op zondag 9 mei in Verona werd gehouden.

Drie voor mijn start in dezelfde halve finales van het WK

De vaste leiders van het Franse kampioensteam, zoals Jeremy Rincorell (herstellende van een ernstige blessure in Nederland), Roman Mait (niet gestart vanwege schouderpijn) en Auxel Etienne (die zonder gevaar viel in de Ronde van 16), allen leden van het nationale team werden vervangen door hun teamgenoten Roman Racine, Dylan Joubert en Thomas Goff lopen meestal achter.Roman Racine, de coureur die we niet of meer hadden verwacht, staat momenteel op de 6e plaats in de wereld! Foto door Hervey Shelley

De drie bevonden zich in dezelfde halve finale, vergezeld door de Franse kampioen Sylvain Andre en hun voormalige teamgenoot, Roman Mahu, een pre-olympische testwinnaar in Tokio in 2019. Hij nam inderdaad de rol van XXL op zich voor de volgende generatie van Lempdaise, maar Racine, die Daags ervoor vertrouwen stelde in de eerste halve finale van zijn carrière (10), wist hij naar de finale te glijden door Sylvain André merkbaar te verlaten.

Als het pad van Joubert (12e) en Yeve (15e) in deze race werd onderbroken, bevestigde Roman Racine zijn voorsprong in de laatste wedstrijd en eindigde als vijfde en tweede in Frankrijk achter Arthur Pillard (derde), op het podium. Net als de vorige (tweede) dag.

Eerste grote score sinds 2015 door Roman Racine

De 24-jarige LBA-coureur heeft geen internationale finale bereikt sinds het seizoen 2015, toen hij nog jong was en derde werd op het WK.Het eerste wereldpodium, bij U23, door Lempdaise Léa Brindjonc (rechts).

READ  Paris Saint-Germain keert weer terug naar Milan Skriniar

Junior, Léa Brindjonc, de jongste piloot in de DN1 lempdaise (17 jaar) en ook de enige recruiter voor 2021. Voor haar start in Hope (U23) eindigde de voormalige Franse jeugdkampioen de dag ervoor op de vierde plaats. De tweede dag was zelfs nog beter, want de nieuwe Lempdaise won zijn eerste onder-23-medaille, in brons.

Na deze overtuigende resultaten heeft de Auvergne de volgende rondreis van het WK, die gepland staat voor 23 en 24 mei in Bogota (Colombia), in haar programma opgenomen.

Raphael Rochet

{“path”: “mini-thematique-inscription”, “thematique”: “MT_Loisirs”, “accessCode”: “13951351”, “allowGCS”: “true”, “bodyClass”: “ripo_generic”, “ContextLevel”: ” KEEP_ALL, “filterKeywords”: “1 | 11 | 22 | 24 | 17123”, “template”: “algemeen”, “hasEssentiel”: “true”, “articleid”: “3951351”, “idArticlesList”: “3951351”, Departmentid: 282, zoneid: 30683, keywords: 1 | 11 | 22 | 24 | 17123, pubs: banniere_haute | article, site: MT “SubDomain”: “www”, “urlTitle”: “World Cup-debuut voor lempdais-romain- root-and-lea-brindjonc-a-verone “}