Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Alvaro reageert wreed op Valbuena tijdens hun crash in het Velodrome

Nadat Matteo Valbuena maandag tegen RMC een confrontatie met Alvaro aan de zijlijn van een Champions League-wedstrijd dit seizoen vertelde, reageerde de Spaanse verdediger OM op hem op sociale media.

We zullen de volgende wedstrijd tussen Alvaro Gonzalez en Matthew Valbuena moeten bekijken, als OM en Olympiakos elkaar in de toekomst opnieuw ontmoeten op de Europa Cup. Op 1 december maakten de Fransen met hun Griekse club een uitstapje naar Marseille, voor de vijfde dag van de UEFA Champions League. Na terugkomst van een (dijbeen) blessure, was hij zo fair om te spelen. Maar hij duwt nog steeds terug in Velodrome Park, waar hij speelde van 2006 tot 2014, de dag voor de ontmoeting. Hij was op de dag van de wedstrijd aanwezig in het stadion. Bovenaan de voet zei Matteo Valbuena maandag bij RMC dat hij Alvaro was overgestoken op Velodrome. En het ging slecht tussen hen …

“Toen we de terugwedstrijd speelden in Marseille, kwam hij naar me toe en beledigde me bijna, zoals de voormalige adviseur van Marseille, RMC, uitlegde over Alvaro. Hij praat veel, hij zou zich meer op voetbal moeten concentreren.” Woorden ontkomen niet aan de Spaanse verdediger voor OM, die kort reageerde op Twitter. “Je gaat niet naar de kleedkamer van een club die je niet respecteert en bekritiseert zijn spelers na de wedstrijd. Ik praat tegen je gezicht, niet in de pers.”

Valbuena zag “de kleine ziel” in OM

Alvaro heeft dus een tegenaanval gedaan door te balanceren dat Matteo Valbuena “OM niet respecteert” … Als zijn tijd bij OL de fans van Marseille boos maakte, heeft de huidige Olympiacos-speler sindsdien zijn diepe gehechtheid aan OM bevestigd en de mooiste pagina’s uit zijn carrière geschreven. , van Liverpool FC in 2008 met zijn heldere schot dat de overwinning op Anfield in Dortmund in 2012 met als doel om te winnen en zich te kwalificeren voor de ronde van 16.

READ  De transferwindow is onzekerder dan ooit

Het lijkt erop dat deze spanning tussen Matteo Valbuena en Alvaro voortkwam uit de analyse van OM door de Fransen nadat Olympiakos afgelopen oktober de eerste dag van de Champions League (1-0) had gewonnen. “Ik zag een kleine ziel in dit team. Ik zag geen personage, ik zag geen wederzijdse hulp tussen hen en ik zag geen aanvoerder, zoals Matteo Valbuena uitlegde in Top of the Foot. (. ..) Ik voelde een diepe pijn in dit team. Ik heb niet echt een rebellie gezien. ” Gezien het OM-seizoen, dat de Champions League uitschakelde met een overwinning en vijf nederlagen, en nog steeds worstelt in de strijd om de vijfde plaats in de Ligue 1, is het moeilijk om Matteo Valbuena ongelijk te bewijzen.