Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een dubbele klap begint voor Ferrati te ontstaan

Een dubbele klap begint voor Ferrati te ontstaan

Op weg naar ons WK OL: Top 10 van de best betalende seizoenen 2020/2021

The Leaning Tomb gaat verder in de gelederen van Paris Saint-Germain. Naast de blessure van Levin Kurzawa, synoniem voor de bevestigde seizoensfinale, kan een nieuwe teamgenoot hem helaas nadoen. Volgens de informatie van het teamMarco Verratti, die vorige week tijdens de training last kreeg van een uitstulping in het binnenste collaterale ligament van zijn rechterknie, stelt dit seizoen het shirt van PSG niet meer uit. De krant onthulde dat na een echo op maandag op Camp de Logis de afwezigheid van de Italiaanse middenvelder over een periode van drie weken werd beoordeeld. Zou Marco Verratti ook belangrijke deadlines missen?

Elf wereldnummers 340 zijn hier beschikbaar

Ferrati is onzeker over de euro?

Begin diavoorstelling
Ligue 1: De topscorers voor het seizoen 2020-2021
+14

Marco VerrattiAfbeelding tegoed – sport pictogram

Als Marco Verratti’s afwezigheid van de laatste twee Ligue 1-duels, evenals de halve finale van de Franse beker tegen Montpellier op woensdag, officieel verschijnt, mist hij ook een mogelijke finale van de competitie. het team Hij voegt eraan toe dat de deelname van de Italiaanse international aan Euro 2021 niet in het gedrang komt, maar het zal onzeker zijn.

READ  OL won nipt van WSG Tirol