Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sport MonPetitProno, Corporico en Fanlive … drie leuke apps over Europees voetbal

Je hebt nog maar één maand! Een maand om uw strategie te ontwikkelen; Een maand om ongeslagen te worden over Elf van Macedonië, een maand om te zien of de Slowaakse coach vaardiger is in 4-4-2 of 4-3-3. Kortom, een maand voor de start van de euro die op 11 juni ingaat.

Om de concurrentie met meer kracht te ervaren, Provence Het biedt je drie apps om alle 51 spellen te spelen.

MonPetitProno, een afgeleide van MonPetitGazon

Hij lijkt een beetje op Marcus Thuram van ons. De voorspellings-app die voor het eerst werd gelanceerd in 2014 stond bekend om zijn samenwerking met MonPetitGazon en heeft naam gemaakt door maar liefst 850.000 spelers te bereiken tijdens het WK 2018. Dankzij een eenvoudiger concept van MonPetitGazon past de game zich gemakkelijker aan tot het jaar. Jaar. “De MPG-regels waren een beetje ingewikkeld om aan te passen aan internationale competities. Daarom hebben we besloten om een ​​voorspellingswedstrijd te organiseren.”Martin Jaglin, mede-oprichter van Grégory Rota en Benjamin Fouquet legt uit.

Met het volledig gratis spel kun je competities creëren om te concurreren met familie, vrienden of collega’s in een erg leuke sfeer die de reputatie van “MPG” heeft gemaakt. Naast het voorspellen van de uitkomst van de 51 wedstrijden, MonPetitProno Spelers wordt gevraagd om het winnende land en de topscorer in de competitie te voorspellen. Elke goede weddenschap kent de speler een aantal punten toe op basis van specifieke kansen (die voor Unibet in dit geval). Pas op dat u deze ietwat excentrieke oom niet voor de gek houdt die kan anticiperen dat Hongarije Duitsland wint … als dat gebeurt, kan hij grote punten winnen. Vooral dat “Dit jaar introduceren we iets nieuws met de mogelijkheid om je punten maar één keer en in één wedstrijd te verdubbelen.”Martin Jaglin, die denkt dat Nederland 70 punten gaat winnen, waarschuwt Memphis Depay bovenaan de scorerslijst (130 punten)

Corporico, als de euro een team wordt

Wat als de werkgever degene is die je uitdaagt? Er heeft altijd een cultuur van speculatie onder leeftijdsgenoten bestaan., Merkt Ronnie Msika op die in 2015 Corpogames samen met David Bellaïche oprichtte. fysiek Het is een maatwerkoplossing voor bedrijven om alle medewerkers rond hetzelfde evenement te verenigen. “We creëren een communicatieteam, posters, er zijn elke dag animaties, data … We markeren ook medewerkers ongeacht hun resultaten.”De oprichter legt uit. Volgens hem zijn deze ook Meestal ‘voetballers die wedstrijden winnen’. Met een gemiddeld engagement van 82% in de bedrijven waar hun games worden gemaakt, hopen de twee partners dat ze dat kunnen “Om momenten van harmonie tussen collega’s te bieden.” Na maandenlang werken op afstand.

Aangeboden vanaf 490 € voor kleine bedrijven, het is ook een op waarschijnlijkheid gebaseerde voorspellingswedstrijd “Om degenen die er niet per se van af weten in staat te stellen veel punten tegelijk te scoren.” In geval van verrassing. De game biedt het spelen in teams om concurrentie te creëren tussen bijvoorbeeld verschillende diensten of individueel. En het is erg slecht voor een CEO als hij je uitdaagt. Tenslotte probeert Real Madrid-president Florentino Perez Zidane toch niet uit te dagen met de bal?

Fanlive: Fantasy Football met Euro Sauce

Fanlive biedt verschillende classificatieniveaus: Single, League of Supported Country.
Fanlive biedt verschillende classificatieniveaus: Single, League of Supported Country.Foto d

Kunt u niemand vinden die met u concurreert om advies? geen probleem. Heel jong Fanleven Biedt een Fantasy Soccer-game waarmee je je team kunt samenstellen om andere “universums” in realtime uit te dagen. Met de speciale editie Euro 2021 stelt de game je in staat om teams samen te stellen met spelers uit alle kwalificatielanden van de European Nations Cup. Bijna al het andere gebeurt in realtime omdat de “universums” punten verdienen op basis van de prestaties van hun spelers op het veld. Dankzij een samenwerking met statisticus Opta worden 26 spelparameters direct geanalyseerd.

Buiten wedstrijden kun je bonuskaarten winnen om je spelers een boost te geven of straffen om een ​​tegenstander te hinderen dankzij de tests en voorspellingen die in de app zijn ingebouwd. Het volstaat om Eder een hypothetisch zetje te geven, bijvoorbeeld tijdens Portugal en Frankrijk (willekeurig!). Er zijn verschillende classificatieniveaus mogelijk: individueel, competitie of ondersteund land. Nog een kans om zijn land te zien winnen.

READ  Mercato: Hij besluit naar Paris Saint-Germain te gaan om zich bij zijn idool te voegen!