Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Transfers: Liverpool biedt Nederlandse spits Cody Jacobo aan

Cody Gakbo, doelpuntenmaker van drie goals tijdens het WK met Nederland, gaat de Premier League ontdekken. De 23-jarige vervoegt Liverpool in de winterse transferperiode, zo maakte PSV maandag bekend in een verklaring. De twee clubs kwamen een transfer overeen van tussen de 40 en 50 miljoen euro. ‘Het is een standaardtransfer voor PSV’zei algemeen directeur Marcel Brands van de Nederlandse club, die het bedrag niet wilde bevestigen. Het vorige record was het vertrek van Hirving Lozano naar Napoli voor 45 miljoen euro in 2019.

Hij trainde bij PSV, met wie hij 55 goals en 50 assists scoorde in 159 profduels, en Jackpo stond tot 2026 onder contract. Hoewel Darwin Nunez even moet wennen, presenteert Liverpool zich met Jackpo als een van de meest veelbelovende spitsen. van zijn generatie. Hij werd vorig seizoen uitgeroepen tot beste speler van de Eredivisie, topscorer (9) en assists (12) in het Nederlands kampioenschap voor het WK.Gakpo heeft ondanks zijn tengere figuur (1,89 m) een grote snelheid in de uitvoering. Hij kan schitteren als centrumspits, als nummer tien of als vleugelspeler.

READ  Paris Saint-Germain of Real, Mbappé's moeder morst de bonen!