Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Spanje is de Benzema-zaak nog steeds niet aan het verwerken

Spanje is de Benzema-zaak nog steeds niet aan het verwerken

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

“Dat heb ik daar neergezet, maar daarvoor heb ik 3 specialisten geraadpleegd die de diagnose bevestigden dat Benzema fit zou zijn geweest van 8 tot in ieder geval op de bank! Waarom vroeg je hem zo snel te vertrekken?”. Maandagavond heeft de voormalig zaakwaarnemer van Karim Benzema en nog steeds dicht bij de speler, op sociale media Karim Jaziri, geef een muntje terug aan de automaat Uit deze KB9-serie die mensen aan het praten heeft gekregen sinds de start van het WK 2022.

Woorden die al snel mensen aan het praten brachten aan de andere kant van de Pyreneeën, waar Karim Benzema deel zou uitmaken van Real Madrid’s La Liga-cv, Vrijdag tegen Valladolid. Het moet gezegd worden dat sinds het vertrek van de Merengue-spits uit de Tricolor-groep de Spaanse journalisten bij verschillende gelegenheden Didier Deschamps hebben beschuldigd en het nummer 9 van Casa Blanca krachtig hebben verdedigd. Maandagavond was nog een feest op televisie en radio-uitzendingen.


lezen
Real Madrid gaf Kylian Mbappé een waarschuwing

Deschamps kiest hem nog steeds uit

“Wat ik wil zeggen is dat de nederlaag van Frankrijk het gevolg was van het ontbreken van een leider op het veld in een WK-finale. Dat leiderschap op de grond heb ik meer mogelijkheden met Benzema. Zelfs als hij beperkt is of mank loopt, pakt hij een penalty en scoort en Frankrijk wint het WK, het is de Gouden Bal, Frankrijk wint en het is voorbij.Alfredo Duro droeg hem bijvoorbeeld weg op de setEl Chiringuito de Jugones.

“Als Mbappé hetzelfde probleem heeft als Benzema, de achtste, dan speelt hij met hen. Je moet wachten op een speler als Benzema, wat er ook gebeurt. Er is iets persoonlijks met Deschamps.”Oscar Pereiro ontslagen. aan de kant SER-slotWe gingen zelfs zo ver dat we dr. Ripoll, een van de pioniers van de sportgeneeskunde in Spanje, ondervroegen. En zijn woorden liepen in de richting van al-Jaziri, ook al benadrukte hij in plaats daarvan de optimale terugkeerdatum wat later: Benzema had in de finale en zelfs de halve finale kunnen spelen.. De kans is groot dat het doorgaat…

kroeg. de
Bijwerken