Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Transferfout, bal van 831 duizend euro van Fenerbahce

Het is niet zeker of hij zijn sportieve stempel op de club drukt, want hij werd in zijn eerste seizoen uitgeleend aan Genua. Miss Miha Zag Restra, zeker, zoals Het onvrijwillige onderwerp van de prachtige bal van Fenerbahce club, in Istanbul. De feiten gaan terug tot januari 2019, toen de middenvelder Empoli verliet voor Turkije.

EUR 830929,5 is abusievelijk overgemaakt naar een Nederlandse handelaar

Het bedrag van de operatie: ongeveer 3,9 miljoen euro, in verschillende termijnen betaald door de Istanbul Club. De deadline voor oktober 2020, waarin ongeveer 830.929,50 euro per vergissing werd overgemaakt, niet naar Empoli, de juiste ontvanger, maar duizenden kilometers verderop, naar Pays-Low. Begrijpelijkerwijs is de autodealer erg trots op dit aanbod.

Het kostte Fenerbahçe meer dan twee jaar om te slagen

Bovendien weigerde haar bedrijf, dat de dwaasheid meldde, voor een groot deel het geld terug te geven, waardoor de club van Mesut Ozil gedwongen werd een rechtszaak tegen haar aan te spannen. Op 4 augustus oordeelde de Rechtbank Zutphen voor volledige restitutie. Met Fenerbahçe gaat alles goed, maar hij was genoodzaakt het verhaal in een persbericht transparant te maken, mogelijk omdat de club beursgenoteerd is en verantwoording verschuldigd is aan zijn aandeelhouders.

READ  Mercato Mercato - ASSE: Romière ontving een nominatie om Batlles . te vervangen