Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De wereld is in extase over de eerste geniale aanval van Leo Messi bij Paris Saint-Germain, en Spanje is rood van schande na de vernedering van Real Madrid

Wat volgt na deze advertentie

Leo Messi dekt over de hele wereld

«Bedankt Messi“,”Messi zo veel“,”Magische Messi“,”Messi het hart van Pep Guardiola“…Lionel Messi bereikte woensdagochtend de voorpagina van de wereld. Tijdens het prestigieuze succes van Paris Saint-Germain tegen Manchester City (2-0)De Argentijn trok een genie uit de hoed van een goochelaar. Zijn eerste doelpunt in de Parijse trui streelde het plafond en zorgde gisteravond voor onrust in het Parc des Princes.

David versus Goliath

Het duimpje, sheriff Tiraspol, verraste door Real Madrid te laten vallen (2-1).. De nederlaag leed als een vernedering door de Spaanse pers. De Sportwereld, de pro-Catalaanse media lachen de Madrilenen uit door het op te pakken”,Real Madrid gearresteerd door SharifZelfde woorden op de omslag van het dagblad als, «Sharif handhaaft zijn wet‘. Wat betreft de Markeerstift, praten overcatastrofeDe muren van de kleedkamer van Madrid moeten gisteravond hebben geschud.

Italië huilt schandaal

Een rode kaart vanaf het halfuur en een strafschop na verlenging zorgden ervoor dat Atletico Madrid Milaan versloeg (2-1). Deze woensdagochtend is het een gevoel van diefstal in Italië. “Milaan stal“, schrijft Gazzetta dello sport. Let op het doelpunt van Antoine Griezmann waardoor Colchoneros de gelijkmaker kon maken. Een belangrijk doelpunt voor de Fransman die hem in staat stelt zijn liefdesrelatie met Atletico . opnieuw op te starten.

READ  Montpellier wint finale Top 14, Asvel wint titel 21, Frans kampioen Florian Sénchal... Wat te onthouden van het sportweekend