Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Transfer window-krant (23-06): Neymar verlengd naar Paris Saint-Germain en Zidane binnenkort coach van de Blues?

Zoals elke zomer keert ons transitiemagazine terug! Terwijl u wacht op onze interactieve chat die de heetste uren in deze transferperiode zal opleveren, vindt u elke dag essentiële informatie over de transferperiode in ons leven. Als je het nieuws van gisteren hebt gemist, kun je het hier terugkijken.

Informatie onderwerp:

– 9:30 ’s ochtends.: Leandro Paredes Hij vertrekt naar Paris Saint-Germain. De Gazzetta dello Sport zei dat de Argentijnse middenvelder in de verleiding zou komen om naar Juventus te verhuizen.

– 8:55 uur: lagere dosis Terug naar Nederland? De spits, die niet door Brugge is vernieuwd, keert volgend seizoen terug naar zijn land. Als FC Emmen al een tijdje interesse heeft, geeft de Nederlander volgens Nieuwsblad de voorkeur aan een andere baan: FC Utrecht. De twee partijen zijn momenteel in onderhandeling over een contract.

8:50 uur: Salernitana wil iets zwaars voor volgend seizoen. Nadat hij ervoor heeft gezorgd dat hij tot het uiterste wordt gehandhaafd in de Serie A, wil de club uit Campania verschillende grote namen aantrekken. Volgens Corriere dello Sport is er een contract aangeboden voor: Edinson CavaniUitgegeven door Manchester United. Nog een serieuze aanleiding tot Arcadius Melik. De Pool ruikt niet meer naar heiligheid in Marseille en moet deze zomer de club verlaten. La Salernitana is niet de enige club die geïnteresseerd is, aangezien Nantes zich ook heeft gepositioneerd.

– 08:30: Zinédine Zidane De toekomstige coach van het Franse team? Bevestigd dat hij niet de volgende coach van Paris Saint-Germain zal worden, heeft de Fransman er geen geheim van gemaakt dat hij ooit coach van the Blues wil worden. “Wanneer? Het is niet aan mij, maar ik wil de cirkel weer rond maken met het Franse nationale team”, stelde hij onze collega’s gerust. Didier Deschamps, die na de rally van juni bekritiseerd werd, blijft op zijn plaats tot in ieder geval het WK 2022.

READ  Na de uitschakeling in C1 rekent Thiago Silva af met de administratie van Parijs

– 8:25 uur: Neymar Hij krijgt binnenkort een automatische contractverlenging te zien bij Paris Saint-Germain. Als de Parijse club de Braziliaan in de steek zou willen laten, zou het nu heel moeilijk zijn om hem te overtuigen om te vertrekken. De ploeg verduidelijkt dat het contract van Neymar per 1 juli automatisch wordt verlengd tot juni 2027. De belangrijkste belanghebbende heeft ook al verschillende keren laten weten niet van plan te zijn de Franse club deze zomer te verlaten, waardoor de voortgang van Newcastle in de special ongedaan wordt gemaakt.

8:20 uur: Newcastle is zeer dicht bij het verwelkomen van hun nieuwe doelman Nick Pop. Deze mogelijke komst compenseert het vroege vertrek van Sam Johnston, aangekondigd naast Crystal Palace. De Engelsen moeten deze donderdag zijn medische behandeling met de eksterfamilie doorstaan ​​en zijn contract groots ondertekenen.

– 8:15 uur: Christoph Galtier Hij komt steeds dichter bij Paris Saint-Germain. De coach van Nice moet Mauricio Pochettino opvolgen. De twee partijen bereikten de afgelopen uren overeenstemming over een contract voor twee seizoenen plus een optie, aldus L’Équipe. Volgens onze collega’s zou de Fransman een lager salaris moeten krijgen dan zijn voorganger.

– 8:10 uur: Heeft Charleroi echt een opvolger gevonden voor Facon Bayeux in de aanval? Er is een serieuze (en Belgische) opvatting over de baan.

8:05 uur: Lukaku bij Inter en Witsel bij Atletico Madrid: Twee Duivels staan ​​op het punt de lucht te veranderen. Maar wie zijn de andere Belgische spelers die waarschijnlijk een nieuwe club zullen vinden tijdens de transferperiode?

READ  Gael Monfils verslaat Adrian Mannarino en neemt het op tegen Novak Djokovic voor de achtste plaats tijdens de Rolex Paris Masters.