Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Tour de France – Guillaume Martin: ‘Mijn hoofd is op weg naar de Tour’

Tour de France – Guillaume Martin: ‘Mijn hoofd is op weg naar de Tour’

ziekte herstel voor William Martin. Ze kwamen om zichzelf te testen op CIC – Mont Ventoux wandeluitdagingen Iets meer dan twee weken na het afronden gyros Op de veertiende plaats klimmer cofidis De mooie 2’15” eindigde als vijfde achter de Portugees Robin Guerrero (EF Education-EasyPost) bovenaan Kale berg. Het werd alleen ingehaald door de nieuw fitte lopers van Dauphine-normenwaarmee hij de eerste plaats in Frankrijk behaalde in dit evenement en zijn voorbereidingen perfect startte voor Tour de France. De 29-jarige Parijzenaar sprak in een microfoon kanaal team na aankomst.

Video – Guerreiro wint de Mont Ventoux en Guillaume Martin 5

“Ik vertrek vanavond (dinsdag) om wat te oefenen om vertrouwd te raken met enkele etappes van de tour.”

Voor herstel is de vijfde erg goed. Ik was een beetje in het onbekende, het was mijn eerste echte race in de hitte, over het algemeen vond ik het niet zo leuk. Gezien de omstandigheden ben ik blij met mijn prestatie. De slotklim was best heftig, na een vrij rustige start van de wedstrijd. Het resultaat was zeer bemoedigend.“, Vertellen William Martindie vervolgens terugkeerde naar het optreden van zijn collega en winnaar van de eerste editie in 2019, Jezus Herradateleurstellende 55 in 20 minuten.

Het was in ieder geval het formaat van vandaag dat de rating bepaalde. Jezus (Herada) is al een tijdje op de brug, misschien een minder gelukkige dag. Het belangrijkste is dat we Cofidis nog steeds voorop hebben in de eindstand. Sinds het begin van het seizoen zijn we zeer effectief geweest, we zitten nog steeds in het spel, vaak winnen we, soms winnen we. Nou, voor mij nog niet, hopelijk snel en voor de Tour de France‘ zei de persoon die sindsdien niet meer heeft gewonnen Mercan Tour Klassieke Alp Maritimes afgelopen jaar. “Ik draai mijn hoofd naar de Tour en vertrek vanavond voor een parcours in de Jura en de Alpen om een ​​paar etappes te voelen. We zijn er snel“, is voorbij Martin.