Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederland verslaat de draad, Oekraïne houdt de touwtjes in handen

Nederland, nog ongeslagen, versloeg Wales (3-2) in het uiterste, terwijl Oekraïne op wacht stond tegen Ierland (1-1), dinsdag tijdens de vierde dag van de Volkenbond. Na vier wedstrijden in de eerste klasse domineerde Oranje Groep D met tien punten, voor België (zeven punten), dat in Polen tegelijkertijd met 1-0 won. De spelers van Louis van Gaal domineerden de eerste periode dankzij een betere balcontrole op het middenveld en renden snel naar de overkant na een geweldig herstel, waardoor ze konden scoren via Lang (17) en vervolgens Gakbo (23).

De Welshman gaf echter niet op, waardoor het resultaat van Johnson lager werd (26) en aan het einde van de wedstrijd gelijk werd gesteld door de onvermijdelijke Gareth Bale na penalty’s (90 + 2). Ontevreden over deze late gelijkmaker en in tegenstelling tot de bedoeling van de ontmoeting, stormde Nederland naar de aanval om het winnende doelpunt van Barcelona-spits Memphis Depay (90 + 3) te scoren. In League B, het tweede niveau van de Volkenbond, had Oekraïne het niet beter kunnen doen dan het 1-1 gelijkspel met Ierland, maar het bleef met zeven punten bovenaan in Groep A, voor Schotland (zes punten). Hij staat de volgende dag op 21 september tegenover elkaar. Vroeg in de avond verpletterden de Schotten Armenië met 4-1 en zakten naar negen.

In de overige partijen van de avond versloeg Bosnië Finland met 3-2, maakte Montenegro korte metten met Roemenië (3-0) en was Turkije van Litouwen af ​​(2-0).

READ  Cecil Hernandez uit de Olympische Spelen van 2022 in Peking?