Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Militaire Sevens Rugby World Cup: Alles is klaar in Agen voor het grote feest

Militaire Sevens Rugby World Cup: Alles is klaar in Agen voor het grote feest

primair
De Military Rugby World Cup, die werd gehouden in Agen, belooft een geweldige show. Vandaag kwamen vertegenwoordigers van elke delegatie bijeen in het stadhuis voor de persconferentie om het evenement te presenteren.

Oezbekistan, Kameroen, Australië, Spanje, Georgië, Groot-Brittannië, Frankrijk, Nederland, Zuid-Korea, Ivoorkust … Er zijn er precies tien die de titel van wereldkampioen in militaire races claimen. Een groot evenement dat het hele weekend in Agen plaatsvindt en morgenavond om 19.00 uur in Armandie van start gaat voor de openingsceremonie. De gemeentelijke teams kwamen vanmiddag bijeen in het stadhuis en ontvingen vertegenwoordigers van de verschillende delegaties, te beginnen met Alan Klagman, de atletiekassistent. “Ik ben erg blij dat ik met 48 RT aan dit project heb kunnen werken. We zijn verheugd jullie te mogen verwelkomen in Agen, op rugbyterrein. Welkom allemaal en wensen jullie een geweldig Wereldkampioenschap!”

“Goed spel! “

Morgen vinden de eerste activiteiten rondom dit evenement plaats. Van 10.00 tot 12.00 uur is er de inaugurele parade van de bergingstrailer, een speciale body recovery truck voor topsporters, ontworpen door voormalig SUA-prostituee Mark Barthumoff. Een rolstoelrugby-activiteit door Armed Forces Wounded, Place Wilson, wordt ook aangeboden van 14.00 tot 16.00 uur.

Foto’s van Murad Sharshari – Morad Sharshari

Dit alles voor de openingsceremonie morgenavond. “We zijn erg blij om dit WK te doen om een ​​aantal redenen. Sevens-rugby is een geweldige sport. Je zult ook de eerste zijn die je ontwikkelt in het nieuwe Armandie-stadion, en dat is gebeurd”, legt de burgemeester, Jean Dionis, zeer graag een evenement van deze omvang organiseren in Lot-et-Garonne. “Het is heel goed om aan dit WK te hebben deelgenomen. Als rugbystad verwelkomen we je graag. En het zou beter zijn als Frankrijk het wint. Geef de Engelsen niet op. Goed spel!”

READ  Bloedbad in de Ronde van Spanje?

Om in deze taak te slagen, heeft de Franse delegatie zich enkele dagen voorbereid. Maar de taak belooft verre van eenvoudig te zijn. Een indruk bevestigd door generaal Arnaud Dupuy de la Grande Aréve, commissaris voor militaire sporten. “In augustus 2023 vindt in Bretagne de Military Rugby Union World Cup plaats. We zijn bezig met de voorbereiding van deze bijeenkomst en de dag begint in Agnes. “Een datum die u niet mag missen, op een beroemde plek voor Fransen rugby. “Er is niets beters dan Agen. We verwelkomen ze in het hart van het Franse rugby. Maar vergis je niet. Dit WK belooft, na de uitslag, een geweldige show neer te zetten.” Het doel van dit weekend is om de bevolking om zeer goede wedstrijden bij te wonen. Rugby Sevens is een rugbyspel van sport, beweging en snelheid. En als we kunnen winnen, liefst tegen de Engelsen, wordt het nog beter”, lacht generaal Arnaud Dubuis de la Grande Country. Hiervoor zullen de Blues morgen met succes aan de competitie moeten deelnemen. Maar hier komen we op terug…