Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jean-Michel Aulas bevestigt de handtekening van een Franse solide!

Jean-Michel Aulas bevestigt de handtekening van een Franse solide!

De elfde wereld is begonnen Exclusief: Edward Mendy’s “Little Brother”-interview!

Olympique Lyonnais verwacht een bewogen laagseizoen. Les Gones kwam uit een teleurstellende training die als negende eindigde in het kampioenschap. Daarom is de club actief op de transfermarkt om zijn positie in de Franse competitie te herstellen. De Franse club heeft zijn handtekening al aangekondigd.Alexandre Lacazette. De spits keert terug naar zijn trainingsclub.

Naast deze startersfavoriet sloot Olympique Lyonnais zich ook af met een Franse belofte. Jean-Michel Aulas bevestigde de handtekening van johan libinant, in een microfoon in sport zijn : “We hebben een jonge speler aangekondigd die deel uitmaakt van de optimistische Franse selectie, Lepinant, die zich heel vroeg heeft aangemeld.” De 19-jarige middenvelder komt na een volledig seizoen in de tweede klasse over uit Caen.

samenvatten

Olympique Lyonnais is actief op de transfermarkt om zijn team te versterken na een teleurstellend seizoen dat de negende plaats in de Franse competitie markeerde. Jean-Michel Aulas bevestigde de ondertekening van Johann Lepinant.

READ  Mercato Mercato - ASSE: Romière ontving een nominatie om Batlles . te vervangen