Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Onbetwistbaar bewijs sluit Zidane af voor Qatar, Perez reageert kritisch over mogelijke aankomst in Parijs

De elfde wereld is begonnen Exclusief: “Little Brother” interview met Arkadiusz Milik!

Zinédine Zidane Zit hij over een paar dagen op de bank bij Paris Saint-Germain? Op dit moment is het moeilijk om op de een of andere manier een definitief antwoord te krijgen. Eén ding is echter zeker: de leiders van het land hebben het XXL-circuit niet opgegeven, dat tegelijk met het profiel van Christophe Galtier, favoriet bij Luis Campos, werd gedrild.

In de afgelopen uren onthulde journalist Ramon Fuentes van Mundo Deportivo overtuigend bewijs van serieuze discussies tussen Zinedine Zidane en Qatar. Hij is het, die herhaaldelijk heeft gesproken over de reizen van Zidane en zijn familieleden naar Doha om te bespreken met de leiders van Paris Saint-Germain, heeft gisteren enkele documenten gepubliceerd die de reis laten zien van de voormalige coach van Real Madrid, zijn adviseur Alain Milicio , en de natuurkundige Gregory Dupont, ter discussie. in Katar.

In afwachting of deze besprekingen tot iets concreets leiden, is het duidelijk dat de mogelijke komst van Zidane bij PSG voor opschudding heeft gezorgd. Florentino PerezDe president van Real Madrid was gisteravond te gast bij het programma El Chiringuito. ‘Gaat hij naar Parijs?’ Ik weet het niet, maar hij was altijd een speler bij Real Madrid en Frankrijk. Dit is wat ik van hem weet. Maar misschien zit hij nu in een andere situatie.”