Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Torché in a box om 6 uur” voor Bayern?  Verratti’s bekendheid heeft gesproken!

“Torché in a box om 6 uur” voor Bayern? Verratti’s bekendheid heeft gesproken!

Terwijl journalist Roman Molina enkele dagen voor de terugwedstrijd voor Bayern München sprak over de overtredingen van een speler uit Parijs, waren alle ogen gericht op de Italiaanse middenvelder.

Marco Verratti is sinds woensdag aan het fluiten en schakelt Paris Saint-Germain uit in de knock-outfase van de Champions League tegen Bayern München. De fout in de eerste plaats, met zijn verlies van zijn bal bij de ingang van het dak aan de oorsprong van het eerste Beierse doelpunt. Maar zijn naam werd dit weekend veel genoemd, na onthullingen van journalist Roman Molina.

“Een speler die zwanger was in de Allianz Arena, eindigde maandag om 6 uur ’s ochtends brandend in een doos.”ontslagen, eraan toevoegend Twee dagen geleden was het hetzelfde.. Als hij ervoor zorgt de overtredende speler niet te noemen, is de inwoner van Pescara een van de spelers die tijdens hun uitstapjes worden uitgekozen, net als Julian Draxler of Harchev Hakimi. Maar voor de meeste supporters is Marco Verratti de perfecte overtreder. Dat blijkt uit de reacties op sociale netwerken.

Deze reputatie stoorde me, omdat het meestal niet waar was

Het is niet de eerste keer dat de Europees kampioen enkele dagen voor de Champions League-confrontatie wordt beschuldigd van boksen. Dat was het geval voor de wedstrijd tegen Liverpool, toen hij daar Thomas Tuchel ontmoette, of voor de terugkeer van Barcelona in maart 2017. De beschuldigingen die betrokkene begin dit jaar troffen.

“Elke keer dat we een wedstrijd verloren, zeiden we: ‘Marco, ga weg. Een keer kreeg ik te horen dat ik daarheen ging, maar de club was gesloten. Een andere keer kreeg ik te horen dat ik een avond met Rihanna had, maar dat doe ik niet’ Ik ken haar niet” Hij vertelde France Football en voegde eraan toe: “Die reputatie stoorde me omdat het meestal niet waar was. Als je journalist bent, moet je dingen eerlijk doen. Als dat waar is, dan neem ik mijn verantwoordelijkheid, zoals ik al zo vaak heb gedaan. Maar ik werd afgeschilderd als iemand die elke avond uitging. Uiteindelijk was het een vergissing.’ ‘Mensen die mij kennen weten wat ik doe en wie ik ben. moest er even tussenuit. En toen ik 20 was, was dat anders.”