Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deschamps schrapt drie wereldkampioenen van zijn lijstje

Frankrijk bereidt zich voor op de ontmoeting met Nederland en Ierland in het kader van de kwalificatiewedstrijden voor Euro 2024. Deze twee ontmoetingen beloven belangrijk te worden voor The Blues, die zich willen kwalificeren voor de laatste fase van de competitie.

Didier Deschamps zou op 16 maart zijn volgende spelerslijst voor deze wedstrijden bekend moeten maken. Volgens informatie van TelevoetDeze lijst zou enkele verrassingen moeten bevatten. Sterker nog, Paul Pogba en N’Golo Kante, die onlangs de ziekenboeg verlieten, mogen wegens gebrek aan speeltijd niet op het lijstje staan.De Bianconeri vielen zelfs terug en zullen zondag tegen Sampdoria geen deel uitmaken van de poule.

De beslissing om deze twee sterren uit de selectie van Frankrijk niet op te roepen, zal sommige fans misschien verbazen. Didier Deschamps stond er echter altijd om bekend moeilijke selectiebeslissingen te nemen. Het kan dus zijn dat de coach heeft besloten geen risico’s te nemen met spelers die niet op het beste niveau zijn.

Daarnaast mag ook Ousmane Dembélé, die in het aanvalsvak speelt, niet op de lijst staan. Deze afwezigheid kan ook worden verklaard door zijn recente gebrek aan speeltijd door zijn blessure.

Vandaar dat de fans van het Franse team reikhalzend uitkijken naar deze volgende lijst met Didier Deschamps. The Blues zullen een paar van hun belangrijkste spelers moeten missen voor deze kwalificatiewedstrijden, maar het zou ook een kans kunnen zijn voor andere spelers om opgemerkt te worden en internationale ervaring op te doen.

advertentie