Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Top 14 – Schaal La Rochelle – Lyon: actieve canquerette, elektrolytrios

Top 14 – Schaal La Rochelle – Lyon: actieve canquerette, elektrolytrios

De logische overwinning van het Maritieme team, zaterdag in Angers, werd gekenmerkt door het voorbeeldige gedrag van Olat Dilan, het bloedbad van Judiciel Canquerette of de leiding van de veelbelovende Hugo Rios. Aan Lyon-kant domineerden over het algemeen aanvallers, zoals Loann Goujon.

Bovenkant

Bij afwezigheid van veel leidinggevenden neemt de Ier het roer over als ervaren speler. De derde linie was in alle sectoren zeer waardevol: op het gebied van de verdediging maakten de dynamische eigenschappen ervan het mogelijk adequaat in te grijpen; In de lucht, zowel onder de passes als bij contact, waren zijn technische beheersing en spellezen cruciaal; We hebben hem ook op avontuur gezien in de huidige game.

Na een week vol interessante optredens in Montpellier bleef Judecaille Cancourier bewijzen dat we op hem kunnen rekenen als nr. 8. De energieke derde linie sloeg hard toe met de bal in de hand, zo’n actie dat hij Kilian Gerassi (25e) ten val bracht. . Verdedigend versloeg hij regelmatig zijn invloeden en ‘blokkeerde’ hij veel aanvallen van de tegenstander, ook op zijn eigen linie. We hebben hem ook effectief gezien in grondwedstrijden. Hij was een belangrijke speler in de komende maritieme dominantie.

De Under-20 international verdient zijn status als hoogvlieger. In Angers hadden we een goed overzicht van zijn talent: scherp met de bal in de hand en dynamisch in het beheren van het spel, goed om de beurt om gevaar te creëren in de verdediging van Lyon. Na een bekwame voorzet voor Leeds’ Dylen nam hij opmerkelijk genoeg de pauze voordat hij Brice Doolin goed bediende bij de eerste poging in La Rochelle. Hij krijgt 13 punten op vier wijd met slechts 1 onhandige poging.

READ  Alphonso Davies is terug in de Canadese selectie

flopt

Net als zijn tegenhangers in de groep was de tweede linie machteloos om de arrogante slagen van Rochelais in dynamische gevechten af ​​te weren. Zijn investering mag niet in twijfel worden getrokken, maar hij had geen controle over zijn interventies, zoals bij deze blunder achter de vechtpartij (36).H). De scheidsrechter strafte hem drie keer.

Achter een groep die vaak onder druk stond, was de middenvelder niet erg inspirerend in zijn selecties en werd hij verspild in zijn spel, en in de verdediging kreeg hij twee keer een fout en was hij ook een trapnemer (30)H). Vervangen voormalige Toulouse van 46H minuut.

Om de uitzending van de live bijeenkomst te herstellen, klik hier!

De Zuid-Afrikaan heeft nog nooit een wedstrijd gemist, maar we weten dat hij meer kan. Op nummer 8 was de invloed van Arnaud Bota relatief beperkt als hij de bal in zijn hand had. We hebben hem ook zien knoeien met een paar ballonnen achter zijn scrum.