Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

toekomstige toer. Erneskold pakt de gele trui. sport-

De Noor Soren Ferenskold won de sprint De eerste etappe van de Tour de l’Avenir Betwiste zaterdag tussen Charleville-Mezière (Ardennen) en Soissons (Aisne). De winnaar staat al vooraan en het is logisch dat hij de gele trui van de leider behoudt.

Het podium werd bewogen door vijf afvallige ridders. De groep bestond uit de Luxemburger Mats Wenzel, de Ecuadoraanse Jordan Rodriguez, de Australiër Luke Blabb, decaan Sebastian Coltz-Changesi en de Fransman Louis Cucuret, die de kleuren draagt ​​van het geselecteerde Grand-Est/Hauts-de-France-assortiment.

Minder krachtig, de eerste en tweede trokken een paar gravures in de finale in. Het peloton kruiste vervolgens met Plapp, Changizi en Coqueret op 5 km van de finish.

Langs de reling hield Waerenskjöld een toespraak met een snelheid die hij niet per se kent, hij is een chronospecialist.

De tweede etappe, zondag, is een groepsproef van 27 km rond Laun (Aisen). Met vier renners in de top twaalf vooraan is Nederland favoriet.

Classificatie van de eerste etappe

1. Soren Waerenskjold (Nor), les 161.2 km en 3s 49: 57

2. Luca Colnaghi (ETA) Mt

Axel Lawrence (FRA) Mt

4. Pavel Bittner (Tch) mt

5. Nicholas Gomez (kolonel) Mount

Algemene classificatie

1. Soren Wernskgold (Noor), 3u55: 49

2. Mick Van Dyke (PB) op 4″

3. Ethan Vernon (GB) op 7 inch

4. Michelle Heisman (allemaal) op 8″

VERGRENDEL PLAB (UIT) BIJ 8″

8. Kevin Foquelin (Fra) op 10″

READ  Programma, resultaten en schema tussen Frankrijk en Spanje