Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Varane tekent voor Manchester United (Officieel)

Hoewel de overeenkomst tussen Manchester United en Real Madrid eind juli werd bezegeld, ontbrak het alleen nog aan een medische keuring en ondertekening voordat de verhuizing van Raphael Varane naar Noord-Engeland officieel werd goedgekeurd. Het is nu gedaan. De 28-jarige centrale verdediger tekende een vierjarig contract tot 2025 bij de Rode Duivels. Gianluca Di MarzioManchester United gaat 50 miljoen euro + bonussen betalen aan Real Madrid.

De Franse international (79 caps, 5 goals) maakte deze zaterdagmiddag op Old Trafford aan de zijlijn van de wedstrijd Manchester United en Leeds, op de eerste speeldag van de Engelse Premier League. Varane zal het nummer 19 dragen bij de Engelse club.

“Manchester United is een van de beroemdste clubs in het wereldvoetbal en de kans om hier te komen spelen in de Premier League kan ik niet weigeren. Er is nog zoveel dat ik in mijn leven wil bereiken. Mijn carrière, wetende dat ik lid word een team vol geweldige spelers die dezelfde vastberadenheid zullen hebben. Over het winnen van wedstrijden en titels. Na een gesprek met de manager kan ik de vooruitgang zien die de afgelopen seizoenen is gemaakt en ik sluit me nu aan bij een team dat klaar is om te spelen op het hoogste niveau. Ik wil hier impact maken en zal mijn best doen om deel uit te maken van de roemruchte geschiedenis van deze club.”Dat meldt Raphael Varane op de officiële website van zijn nieuwe club.

READ  De wedstrijd OGC Nice - OM werd gestaakt nadat projectielen op het veld waren gegooid en hun supporters op het gras