Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wedstrijd: Paris Saint-Germain / Straatsburg (4-2), individuele uitvoering

Paris Saint-Germain versloeg Strasbourg met 4-2 in een wedstrijd die aanvankelijk strak werd gecontroleerd en daarna volledig in handen van de bezoekers voordat de Parijzenaars zich eindelijk herstelden. Bekijk de individuele prestaties van PSG-spelers per geval.

Nava’s: De Costa Ricaanse doelman kreeg twee goals tegen in zijn enige twee schoten op doel en kan zich gefrustreerd voelen gezien de zeer complexe, zo niet onmogelijke aspecten van de reddingen die hij moest maken om de hoofden van Gameiro en Ajurki te blokkeren. Het is mogelijk dat hij in deze seconde spijt zou hebben dat hij, net als in de Champions Cup, simpelweg de centimeters miste om meer te ontspannen. Wat de rest van zijn wedstrijd betreft, was het uiteindelijk vooral dat hem gevraagd werd en die was niet erg accuraat omdat er zo lang gespeeld moest worden.

Rechter: In een ontmoeting waar PSG voornamelijk van links aanviel, leek de Marokkaanse kant op hun flank minder consistent dan ze de laatste tijd waren. Hij bevond zich meerdere keren centraal, maar zijn eigen schuld en de schuld van zijn partners konden niet opvallen, hij slaagde er nooit in een doelbal te geven. We zagen hem ook in het begin van de wedstrijd dicht bij een doelpunt komen met een fantastisch schot en de komst van Sarabia hielp hem zijn team bij elkaar te brengen. Verdedigend hield hij het algemeen vol, ook al was hij ver van het vizier bij 3-2.

veger: Vaak in tegenstelling tot Ajorque in de eerste periode, heeft de Duitser voorlopig zijn goede vorm getoond door de krachtige aanvaller van de tegenstander volledig onder controle te krijgen, zelfs in de lucht. Zijn dominantie zal na de pauze minder duidelijk zijn, nu de aanvallers van Straatsburg beter worden ondersteund, en dus is hij een beetje traag om van je looncontrole naar Gameiro’s 3-1 scramble te gaan. Echter, Kehrer hield het veel beter uit dan Kimpembe tijdens het moment van sterke tegenstand en dat hij, iets nieuws aan hem, een mooie algemene kalmte toonde. Bij de herlancering maakte hij het eenvoudig en effectief.

Kimpembe: In de eerste periode grotendeels gedomineerd door zijn team, schitterde de aanvoerder over de hele linie: vooral schoon in het snijden van voorzetten als laatste verdediger, was hij ook scherp met de bal om hem naar voren te laten gaan en Mbappé aan de linkerkant te vinden. Na de pauze zou het een ander probleem zijn en hij had het in het tweede kwart verschillende keren moeilijk: hij las de voorzet verkeerd bij 3-1 en vervolgens versloeg Ajorque hem met 3-2. Ondanks enkele maatregelen om zijn prestaties te doen herleven, was dit zwarte gat kostbaar.

READ  Hoe Lyon-supporters hun team een ​​'boost' gaven door de hele wedstrijd te zingen

Bel: Geplaatst aan de linkerkant van de verdediging, veranderde het centrum in een vleugelverdediger en het duurde niet lang voordat hij zich in een aanvallende rol liet zien, want het duurde slechts drie minuten om Icardi te vinden met een perfecte pass bij de openingsscore. De Argentijn zal het weer vinden, met minder succes, en heeft over het algemeen wat moeite gehad met het jongleren met zijn aanvallende partners, zelfs als de bal hem nooit in de weg stond. Dit was vooral het geval aan het einde van de wedstrijd toen er meer dan één doelgat was en dat was prima. Verdedigend wordt hij zelden uit positie gelaten, maar een terugspeelpass die hij niet goed zag, of verkeerd begrepen door Kimpembe, had het spel nieuw leven kunnen inblazen.

Herrera: Gepositioneerd als een keeper, maar verre van een zeer aanwezige regulator van het spel, speelde de Spanjaard spaarzaam aan het begin van de tweede helft en beschermde hij vooral zijn verdediging in de eerste periode. Aan de andere kant leed hij volledig onder de sterke tijd van de tegenstander bij zijn terugkeer uit de kleedkamer, totdat hij na een uur spelen met een hogere score werd vervangen en de wedstrijd in zijn record voor de speler in nood zonder de bal afsloot en de creatieve middenvelder met moeite. hiermee. Altijd met zijn beroemde slechte passes die in vijandelijke patronen veranderen.

Dina Ibembé: De verstoring van vandaag in de startende line-up duurde een tijdje om zijn plaats te vinden, tussen rechts en links van het centrum, maar het begon na een kwartier goede dingen te laten zien: enkele interessante trends, een onverwachte aanwezigheid in het laatste derde, van invloed op herstel. We zien dat hij betrokken was bij het derde doelpunt, aangezien hij ruim voor Mbappé bewoog, terwijl hij een interessante relatie had met Hakimi. Aan de andere kant dook hij net als de anderen na de pauze en kon hij niet echt wegen met of zonder de bal. Hij werd gewaarschuwd voor een zware overtreding en ging er vervolgens vandoor nadat hij een waarschuwing had veroorzaakt dat de bal goed voor de voet drong. Hij verdiende het niet per se meer dan de anderen om naar buiten te komen, maar hij had zijn waarschuwing die hij eerder had gekregen, kunnen inlossen.

READ  Veelkleurige vlaggen in beslag genomen in Boedapest, UEFA verheft toon

Danilo Pereira Hij verving hem en tekende de meer neutrale inzending, wat noch een echte aanwezigheid voor de verdediging, noch de kwaliteit van het teamspel toevoegde. Uiteindelijk net iets beter.

Wijnaldum: Gepositioneerd aan de linkerkant van het centrum en dicht bij Mbappe, gaven zijn eerste seconden hoop op een goede verstandhouding tussen de twee, maar dat gebeurde niet en de Nederlander speelde zijn wedstrijd in de leegte. Het was soms goed om zijn team te helpen verdedigen, maar het was meestal onzichtbaar in het spel met een hongerige hoeveelheid ballonnen die werd geraakt. Hoewel het duidelijk werd bijgesneden bij de rust, was de tweede helft uiteindelijk van precies hetzelfde zonder gewicht op het spel en een speler die volledig op zoek leek naar normen.

Ravinia Vervang het in de laatste paar seconden.

Draxler: De Duitser werd op de rechterflank geplaatst, maar bezette een beetje algemeen, te veel in de as om te verzamelen of de onderste inkeping om de actie te starten. Na een zeer geheimzinnige start van de wedstrijd, leefde hij tien gekke minuten waarin hij een ruime voorsprong maakte, een boze interventie om de 2-0 te scoren en vervolgens het 3-0 doelpunt op een bal in de verre hoek die hij goed las . We zullen hem nooit meer zien in zo’n viering van de wedstrijd en hij heroverde de rol van een speler die alleen van tijd tot tijd in de tweede helft verscheen met twee uitstekende passes voor Mbappé, die cruciaal had kunnen zijn. Op het moment van evaluatie was hij een kritische speler, maar zijn bijdrage aan het spel is nog moeilijk te meten: te veel kwaliteit, maar te weinig kwantiteit.

READ  Carhaix is ​​in de race voor de poster "Stad op de fiets van de Tour de France" - Carhaix

sarabië Hij verving het en positioneerde zich meer aan de rechterkant. Hij wist meteen een gemakkelijke oplossing te zijn voor zijn team en maakte het dus mogelijk om opnieuw aan te vallen. Vooral de Spanjaard stond Hakimi toe om weer te klimmen en over het algemeen goede dingen te bereiken, naast zijn doel om alle spanning te doden.

Mbappé: Messi was de ster voor de wedstrijd en Mbappé stond op gelijke voet in de wedstrijd. Zaterdag ver naar links gelegd, vormden zijn voetbalritmes de kern van bijna elke Parijse gelegenheid van de wedstrijd. PSG speelde en Mbappé had zijn snelheid zodra hij de bal ving, en maakte verbazingwekkende individuele verschillen die leidden tot een hele reeks goede dingen: een perfecte voorzet voor Hakimi, twee passes voor Draxler en Sarabia, twee wonderen voor Sales in. bijbehorende doel. We moeten ook een doelpunt, een beetje geluk, aan dat record toevoegen en eraan toevoegen dat de Fransman na de rust soms de bal verliest, maar zijn bijdrage is zo enorm dat het moeilijk lijkt om dit team voor te stellen zonder hem te raken.

Icardi: De Argentijnse vos scoorde opnieuw en had zijn gelobde kop op een uitgebalanceerde voorzet, net als zijn streak vorige week. Icardi had zelfs twee doelpunten kunnen toekennen in een vergelijkbare zet, maar faalde in wat uiteindelijk zijn enige andere kans in de wedstrijd was. Voor de rest probeerde hij zich regelmatig te laten zien, zelfs over een lange partij, en een duel van zijn kant leidde tot het wegsturen van de tegenstander. We zagen hem ook drukken en hij was van onschatbare waarde in de verdedigende hoeken. Nog niet genoeg om zijn plek bij de elf veilig te stellen, maar hij scoort in ieder geval punten als hij speelt.

Kalimundo Hij maakte een last-snik wissel, wat het moment is om een ​​waarschuwing te activeren wanneer de bal richting doel wordt gevangen.