Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Carlo Ancelotti was verrast door de komst van Lionel Messi naar Paris Saint-Germain

Lancering echter! Voetbalclub Paris Saint-Germain: Top 10 doelpuntenmakers in de geschiedenis

Wat zijn terugkeer naar Real Madrid betreft, won Carlo Ancelotti gisteren bij Alaves (4-1) dankzij de dubbel van Karim Benzema. De Italiaan uitte zijn mening over het vertrek van Lionel Messi uit Barcelona aan de zijlijn van de meeting en zei: “Zonder Messi is Barcelona nog steeds een van de beste teams ter wereld. Voor ons verandert zijn vertrek niet.”

En hij kan eraan toevoegen: “Ik was natuurlijk verrast. Van jongs af aan was Messi de aanvoerder van Barcelona. Maar ik voetbal al 42 jaar en ik ben niet meer verbaasd als een speler van shirt wisselt. Ik heb een veel respect voor de beslissing van Barcelona en Messi.”

Ancelotti verrast Messi

Ancelotti gaf zijn mening over het vertrek van Lionel Messi bij Barcelona en zei: “Zonder Messi is Barcelona nog steeds een van de beste teams ter wereld. Voor ons verandert zijn vertrek niet. Voordat hij eraan toevoegde: “Ik was natuurlijk verrast. Messi was van jongs af aan de aanvoerder van Barcelona.

READ  "Zidane had ongelijk" tegen de Spaanse pers