Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Angst in de wielerbaan nadat Calo van streek was bij de start van Marseille Bordeaux

Girondins vleugel stortte plotseling in voordat hij opstond en opgaf tijdens de confrontatie met OM.

Bordeaux-vleugelspeler Samuel Kalou zakte zondag in de Ligue 1 plotseling, alleen, op het gras van het Vélodrome van Marseille in elkaar, waardoor zijn teamgenoten veel afschuw voelden voordat de wedstrijd werd hervat. In een volledig ongevaarlijke vrije trap aan het begin van de wedstrijd, bevond de 23-jarige zich op de grond, schijnbaar onwel, die zijn teamgenoten zorgen baarde, zwaaiend met zijn handen om de medische teams te vragen dringend in te grijpen.

Dramageest Christian Eriksen

Na enkele ogenblikken van zorg, op het gras, stond Bordelais eindelijk op. Hij herwon zelfs een paar minuten zijn plaats, terwijl zijn gezicht met water bespat werd, maar werd uiteindelijk een paar minuten later, hoofd naar beneden, vervangen door Remy Auden. En het spektakel hield de adem in van de fans, een paar weken nadat hij een hartstilstand kreeg in een volledige wedstrijd op het EK van de Deen Christian Eriksen, die in het uiterste in het gras werd gered.

In juni 2019 werd Kalou in het ziekenhuis opgenomen nadat hij uitgedroogd was tijdens een training met Nigeria in de Egyptische hitte tijdens de Africa Cup of Nations. In Marseille lag de temperatuur nog steeds rond de 30 graden, tijdens een zeer vochtige zondagavond, om Bordeaux te verwelkomen in de Franse competitie.

Sportvideo: Lionel Messi’s eerste training in Paris Saint-Germain

READ  Gouden Bal: Yuka verplettert Messi!