Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Twee cadeaus getekend door Sergio Ramos en Messi voor Karim Benzema?

Onze WK-aftrap Real Madrid, Barcelona: Top 10 spelers aan het einde van hun contract in La Liga

Hij was er niet eens zeker van om de vergadering als een begin te beginnen, gezien zijn zeer korte voorbereiding in vergelijking met de andere Real Madrid-spelers. Maar uiteindelijk speelde Karim Benzema niet alleen, maar schitterde ook met een klinkende tweehonkslag in de ruime overwinning van Merengue op Alaves (4-1). Er komt inderdaad een aantrekkelijke mogelijkheid naar voren, zoals Marca uitlegt: het doel om Pichichi te beëindigen, in het bijzonder de topscorer van La Liga.

Het Spaanse dagblad vertrouwt op een aantal belangrijke elementen om het als grote favoriet te positioneren. Ancelotti’s neiging, de versie van Real Madrid, om veel doelpunten te maken in zijn eerste periode van twee jaar, of de consistentie van Benzema in de afgelopen seizoenen in de Spaanse competitie (21, 21 en 23 doelpunten).

Messi verlaat de plaats en Ramos straft

Maar Benzema kon ook profiteren van de hulp van twee nieuwe Parijzenaars, Sergio Ramos en Leo Messi. Het vertrek van Pulga bevrijdt KB9 in feite van zijn belangrijkste en over het algemeen onbereikbare concurrent. Wat betreft het vertrek van Ramos, het zal Benzema dit seizoen de leiding geven over de penaltyreeksen. Genoeg om ervoor te zorgen dat hij wat hoger klimt…

samenvatten

Karim Benzema liet in de eerste wedstrijd voor Real Madrid zien dat hij in vorm is en dat de titel van topscorer in de Spaanse competitie hem bereikt. In die zin maakten Leo Messi en Sergio Ramos het met zijn vertrek deze zomer een stuk makkelijker.