Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Thomas Brails op de Spelen “Wat betreft goud, het zou stom zijn om te zeggen dat we niet willen winnen.”

100 dagen voordat de Olympische Spelen begonnen, sprak Red Lions-kapitein Thomas Brilles met onze microfoon over de belangrijke kwesties rondom ons hockeyteam.

Het is geweldig om te spelen. We wachten tenslotte al heel lang op games. We zijn al heel lang aan het voorbereiden en met Covid was het een beetje ingewikkeld. Nu komt het dichterbij en we zijn erg opgewonden. Het is goed voor je om te trainen, want je hebt echt het doel in je ogen en we willen het beste uit ons halenDoor het ons uit te leggen Thomas Brails

Voor de aanvoerder wordt dit zijn vierde Olympiade. Maar dit vierde bericht zal meer privé zijn dan de andere drie berichten:Ik ben erg benieuwd hoe het gaat worden georganiseerd. Helaas is het publiek niet toegestaan, dus onze ouders kunnen niet aanwezig zijn. Het is een soort schande. Mijn moeder is al drie keer binnengekomen en dit keer kan ze het niet. Maar het is. Het zou bijzonder zijn, maar ik hoop dat we verder gaan. “

Ga weg, het woord is eruit. Wereldkampioen en Europees kampioen, het enige dat overblijft is het winnen van de laatste grote titel die een gouden generatie zou bekronen. ​We zijn wereldkampioen, toen waren we Europees kampioen. Het zou absurd zijn om te zeggen dat je geen goud wilt winnen of dat je voor goud niet naar Tokio gaat. We zullen er alles voor doen. Maar het zal niet gemakkelijk zijn. De landen liggen erg dicht bij elkaar, dus er wordt zoals altijd met weinig detail gespeeld. Maar we zullen ons best doen en ons op de best mogelijke manier voorbereiden. Ik denk dat we op de goede weg zijn. Na de clubcompetitie, vanaf 17 mei, gaan we hier fulltime aan de slag met het team. We zullen ons best doen om het goud terug te sturen naar België.

READ  Slecht nieuws voor Frankrijk

Als de Red Lions worden genoemd als gouden medaillekandidaten, zou het nog steeds nodig zijn om zichzelf eerst op Euro te testen. Het is voor onze hockeyspelers niet eenvoudig om in zo’n korte tijd twee grote competities te organiseren.

Het zou vreemd zijn als twee grote competities zo dicht bij elkaar zouden wonen. Het is moeilijk om twee of drie maanden op het hoogste niveau te zijn. Het is ook een goede werknemersuitdaging: hoe je dit allemaal aanpakt. Iedereen denkt erover om de beste te zijn op de Olympische Spelen. We zullen de Europa Cup gebruiken om ons zoveel mogelijk voor te bereiden. Maar dat wil niet zeggen dat we niet naar de Europa Cup gaan om niet voor de overwinning te spelen. Als we een toernooi spelen, willen we automatisch winnen en ons best doen om te winnen, maar de Olympische Spelen blijven deze zomer het belangrijkste onderdeel. Dit is zeker “, Blijft Thomas Braels uitleggen.

En de aanvoerder van Red Lions besluit het onderwerp vaccinaties die in Nederland aan topsporters worden gegeven:Ik denk dat het belangrijk is en ik begrijp niet waarom dat ook hier problematisch zou zijn. We kunnen als hooggeplaatste atleten problemen krijgen met het Coronavirus en als we hun gezondheid kunnen veiligstellen, is dat prima. Ik wil geen atleet zien vallen tijdens een wedstrijd. De Tokyo Games zullen met het weer daar veel energie verbruiken.