Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Real Madrid: de hete reactie van Freeland Mindy

  • Liverpool    0    0


    Real Madrid

Wat volgt na deze aankondiging

In gunstige concessies dankzij hun 3-1 overwinning in de eerste etappe bevestigde Real Madrid woensdag de geldigheid van hun Champions League-ticket voor de halve finale met een 0-0-gelijkspel op Anfield tegen Liverpool. Eerder gevraagd RMC SportFerland Mindy sprak zijn tevredenheid uit na de wedstrijd: “Het gaat nu goed. Daarna kwamen we hier om te winnen, maar we kwamen uit in een gelijkspel en kwalificeerden ons. We zijn heel blij, heel tevreden. (…) We wisten dat ze de eerste 15 minuten zouden drukken. van de eerste en tweede helft. Daarna werkten we goed en wisten we. Hoe we ons tempo een beetje moesten bepalen, en het loonde ”

Een wedstrijd die niet gemakkelijk was voor de Merengues, die zaterdagavond een reeks ontmoetingen hielden en FC Barcelona versloeg in El Clásico. Bovendien uitte Zinedine Zidane na deze schok zijn bezorgdheid over de vorm van zijn mannen. Maar voor de Franse kant is dat het hoogtepunt. “We hebben de limiet bereikt, maar we proberen allemaal samen te werken om elkaar te helpen. Daarna kunnen we beter elke drie dagen voetballen, dus we nemen het.”, Concludeerde Lyonnais, de eerste die zijn Chelsea-teamgenoten zal uitdagen in de halve finale.

READ  De grote avond van de Franse clubs doet de voorsprong van Nederland smelten naar...0,003 punten