Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Tegen de Nederlandse kampioenen proeft Bergen Henegouwen de BNXT League

Dauphin van Oostende Tijdens het ter ziele gegane toernooi kent Mons-Hainaut zijn eerste tegenstander op weg naar de Champions League. De Borens Zorg en Szccherheed Leiden nemen het in de eerste voorronde op tegen de Nederlandse kampioenen. Een poster die zou kunnen gebeuren in de BNXT League. In geval van overwinning zullen de vossen het opnemen tegen Tsmoki-Minsk. Succes tegen het Wit-Russische team zou een BMH-finale opleveren, tegen de Bakken Bears (Aarhus), Treviso of Londen. Als hij deze ontmoeting weet te winnen, wordt de verveelde club geplaatst in Groep D naast AEK Athene, Falco Zombatthele, Falco Zombatthele en VEF Riga. “Het kan beter, maar het kan ook slechter, Opmerkingen van Thierry Wilkin. Leiden gaat een heel groot seizoen tegemoet en zal in het begin een lastige tegenstander zijn. Voor de rest hebben we het met Minsk en de Bakken Bears over sterkere clubs met meer middelen. We zullen er alles aan doen om ons te kwalificeren, maar als we dat niet doen, zal het geen mislukking zijn.”

De kwalificatiewedstrijden worden gehouden van 13-17 september.

Met iets meer dan twee maanden te gaan voor de derde Europese competitie, probeert het management van Mons een competitieve kern op te bouwen. De komst van David Nichols, officieel dinsdag, gaat die kant op. “In landen als Slovenië of andere kunnen we interessante spelers overdragen, Bepaalt de algemeen directeur. Het is voor ons onmogelijk om spelers uit bijvoorbeeld Italië of Frankrijk te halen. Voor Nichols was alles snel bereikt toen we bevestiging kregen om Durham te verlaten (Noot van de redactie: hij kreeg een aanbieding in Duitsland.) Coach Bosnic volgt hem al een paar maanden. Voor de rest van de kernel boeken we vooruitgang met sommige bestanden.”

READ  Belgen in het buitenland: Youri Tillmans scoort schitterend doelpunt voor Leicester (VIDEO)

Zoals bijna elk seizoen is de zomer een periode van wederopbouw. Justin Cage zal waarschijnlijk een seizoen lopen terwijl Igor Mintogo en Zachary Mortant nog een contract hebben. De optie van Ajdin Penava wordt verhoogd, in tegenstelling tot die van Sander Van Caeneghem. De Amerikanen van vorig seizoen willen niet in mons.arena blijven.

Oostende met Straatsburg en Tofas Bursa

Groepsfase Direct gekwalificeerd in de poules, dankzij haar Belgische titel, kent Oostende ook haar kracht. BCO is geplaatst in Groep F waar ze het opnemen tegen Straatsburg en Tofas Bourse. Als derde in de Jeep Elite Classic-etappe kon Team Strasbourg niet beter doen dan de halve finale, waarin Asvel werd verdreven door Ismail Baku. Het Turkse nationale team van zijn kant eindigde het seizoen op de vierde plaats voordat het de kwalificaties verliet in de eerste ronde tegen Besiktas. De kustgroep zal worden gecompleteerd door de qualifier die Utena (Litouwen), Kapfenberg (Oostenrijk), Bamberg (Duitsland), Tallinn (Estland), Sporting Lissabon (Portugal) of Mornar Bar (Montenegro) zal zijn. De groepsfase begint op 5 oktober en eindigt op 22 december.