Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ligue 1 – Lille – Gourvenic: “Houd de bewezen speelgewoonten”

Vraag: Heb je een gameproject bedacht of ben je van plan om te profiteren van de erfenis van Christoph Galtier?

Antwoord: “Ik heb bijna tien jaar non-stop gecoacht en als je in de positie zit, zit je altijd in een proces dat nooit stopt. We gaan door wedstrijden, het is veel energie en twee jaar daar wilde ik om een ​​pauze te nemen om te blijven verbeteren en te leren Twee jaar lang was ik consultant bij Canal + ik volg mijn ervaring in Ligue 1 en volgde een opleiding tot directeur bij CDES (Centrum voor Sportrecht en Economie) in Limoges.

Vorig seizoen keek ik veel naar Monaco en Lille, daarvoor was het Lyon en Lille, dus ik heb veel wedstrijden van Lusk gekeken. Ik weet hoe Christophe Galtier werkte en ik ken zijn ideeën om te spelen, met wat de groep al een aantal seizoenen doet, hij heeft continuïteit nodig. Het is essentieel om het in bewezen speelgewoonten te houden waarin de spelers tevreden zijn.”

Vraag: Is dit een probleem voor u om in uw eentje aan te komen, met een reeds opgebouwd personeelsbestand en een onstabiel personeelsbestand?

zo : “Het verandert mijn werkgewoonten… hoewel ik, toen ik mijn carrière als amateur begon, voor de zachtste van mijn handen ging, wat de oude professionals niet altijd doen, en ik alleen aankwam in La Roche-sur-Yon. De eerste keer dat ik naar Guingamp ging, was ik ook alleen, dus dat zijn dingen die ik weet. Als je een coach bent, moet je het vermogen hebben om je aan te passen en succesvol te zijn om snel vooruitgang te boeken en snel te produceren om de spelers te ondersteunen Er kunnen aanpassingen zijn en het is altijd moeilijk om bij een club te komen die werkt, maar ik speel graag.”

READ  voetbal. Deze Bretonse zal regeren in de Women's Military World Cup

Vraag: Wat is je schema sinds je het team overnam en wat zijn je doelen, vooral in de Champions League?

“Ik heb aangedrongen op de werkmentaliteit, die ze hebben, maar verder verfijnd moet worden.”

zo : “We hebben maandag getekend, ik kwam ’s avonds aan op het kamp in Nederland en hield een vrij korte toespraak voor de spelers en staf. We hebben de volgende dag twee trainingen gedaan, ik zag een groep het goed doen, zich kwalificeren en we hebben om hem te ondersteunen en deze eis te handhaven. Ik stond op de werkmentaliteit, die ze hebben, maar die ze nog moeten oppoetsen. Hij heeft maar één kampioen per jaar, maar je moet hard werken om te winnen en zo hoog mogelijk te zijn. We moeten zo zo goed mogelijk voorbereid op de Champions Cup begin augustus omdat het een titel is die we moeten winnen De beker kunnen we niet We plannen het toernooi nooit, maar we willen Lusk met grote trots vertegenwoordigen op het Europese podium door het maximale aantal te pakken punten.”