Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Salaris, contract, wat Sergio Ramos tekende bij PSG

7 juli 2021 om 20:30 uur door Emmanuel Bernard

Sergio Ramos Paris Saint-Germain
Sergio Ramos, Paris Saint-Germain-speler.

De toekomst zal bepalen of de keuze een goede is, maar op papier is het een geweldige en briljante naam om bij PSG te komen, aangezien Sergio Ramos dinsdag tekende bij de hoofdstadclub. De Spaanse verdediger, de voormalige aanvoerder van Real Madrid, doorbrak voor het eerst de traditionele medische keuring. voordat hij zijn nieuwe contract tekent.

Sergio Ramos voor twee jaar en netto 21 miljoen euro bij Paris Saint-Germain

Die werd voor twee seizoenen getekend, met de avondklasse op 3 juni 2023. Dit beweerde de speler eerder bij Real Madrid voort te zetten, die aanvankelijk maar één seizoen werd aangeboden. Met Paris Saint-Germain wint Sergio Ramos volgens sport, in Spanje, 10,5 miljoen euro netto volledig seizoen.

Een trackrecord bij Real Madrid en La Roja

of het equivalent van ongeveer 1.135 miljoen euro in totaal per maand, wat gelijk staat aan het Paris Saint-Germain-collectief, Dat is gelijk aan het salaris van de Argentijnse vleugelspeler Angel Di Maria. Het record van Sergio Ramos gaat terug op zijn praktische lichaamsbouw, waarvan hij regelmatig foto’s deelt op zijn sociale netwerken. Hij is wereld- en Europees kampioen, bij een club als Spanje en de landstitels liggen in puin. In Parijs wordt het nummer 4 op de trui gedragen. “Voor mij is het een eer om zo’n nummer te mogen dragen in zo’n geweldig team, Paris Saint-Germain”Hij zei over dit onderwerp met een microfoon de Parijse clubreeks.
READ  Zal de boycot van Shepherds door Kylian Mbappé leiden tot een revolutie in beeldrechten?