Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Tour de France – Alaphilippe: “Het was beter om warm te blijven”

Al bij de aanval van gisteren op de hellingen van Ventox, Julian Alphilippi (Deceuninck – Quick Step) stond deze donderdag opnieuw bovenaan in de 12de etappe van Tour de France. Aanwezig in een groep van 13 renners, kon de wereldkampioen niet goed manoeuvreren in de finale door het goede schot van 40 km van de finish niet te volgen. Uiteindelijk als 9e geëindigd, ruim twee minuten na de winnaar Nils Polit (Bura Hansgrohe).

VIDEO – Tour de France – Nils Politt, winnaar van etappe 12

‘Het was niet per se de bedoeling om vooraan te staan’

“Het is een goed begin van een vertrek uit je sois devant, meer van de fallait suivre les gros groupes. Je suis quand même content d’avoir été devant, mais en plus de m’être des retrois coures jeurs rapide a ça allait tactique. Quand le groupe de quatre est sorti, ils ont pris de l’avance tout de suite et c’était plié. Il n’y a aucun sorry, mais j’aurais mieux fait de rester au chaud aujourd’hu Ik vermoed”, aangekondigd philippe Na het bereiken van de microfoon Frankrijk TV.

READ  Mercato: Theodore sloeg het dossier van Alexis Sanchez om en duwde Melek eruit?